Om Oss

Gastrotech AS er et prosjekt og salgs-firma som er totalleverandør av storkjøkkenutstyr, hvitevarer, kjøl/frys og varmepumper. Vi leverer alt i fra små enkelt maskiner til store komplekse prosjekter med ett eller flere stor- / hvitevarekjøkken. Våre kunder er entreprenører, hoteller, bakere, kantiner, sykehus, restauranter og mange flere kategorier.

Vi som eier og driver Gastrotech AS har med oss lang fartstid i storkjøkken og hvitevarer bransjen. Gastrotech er et firma i Semoco Group AS som består av firmaer som leverer maskiner, reservedeler og servicetjenester til flere bransjer.

En del av Semoco Group AS

Reservedel.no
Selger reservedeler til storkjøkken, hvitevarer, hage / skog og båt /camping til bedrifter og private i hele Norge. Reservedel.no er Norges desidert største uavhengige reservedels forhandler av original deler innen sine bransjer. Vårt lager i Oslo har over 20 000 artikler på lager og dekker mer enn 1000 varemerker, hver dag behandler våre kundebehandlere mer enn 150 forespørsler fra kunder i hele Norge og fra vårt hovedlager sender vi ut mellom 200 og 300 pakker hver dag.

Reservedel.no - Alt kan repareres!

 

 

 

 

SMC Service AS
Leverer service / reparasjon på storkjøkken, hvitevarer, varmepumper, kjøl og frys til kunder i hele Norge. Vi er veldig opptatt av kompetanse og gode systemer som vi mener er hovednøklene til å lykkes med å skape alltid fornøyde kunder. Våre teknikere er jevnlig til kursing hos våre leverandører og alle har fagbrev. Vårt servicesystem FieldService som leveres av Microsoft gjør oss til en profesjonell partner som kan tilpasse seg både de små kundene og de store kundene som krever utvidet rapportering, raske avgjørelser og punktlige leveringer.

SMC Service AS - Vi fikser det!

 

 

 

Gastrotech AS
Totalleverandør av storkjøkkenutstyr, hvitevarer, varmepumper, kjøl og fryseprodukter. For våre kunder tegner og prosjekterer vi gjerne ditt nye kjøkken, våre prosjektselgere har lang erfaring og har tidligere levert store prosjekter som sykehus, hoteller osv.

Gastrotech - Vi elsker god teknikk!