SPESIFIKASJONER
Tecnocombi: utviklingen av den tradisjonelle profesjonelle ovnen
De profesjonelle kombinasjonsovnene i Tecnocombi-serien tilbyr den perfekte blandingen av tradisjon og teknologi for deg som ønsker avansert og pålitelig kokeapparat som er enkelt, presist, effektivt og robust.
De er tilgjengelige både med digitale og manuelle kontroller.
Tecnocombi er den perfekte matlagingsløsningen for kokkene som krever maksimal personlig kontroll på matlagingparametre og utmerkede resultater.
Tecnocombi anbefales for:
• Catering-fasiliteter, som også har et stort antall porsjoner per tjeneste
• Restauranter, bistroer og kafeer
• Delikatesser, slakterbutikker eller andre butikker som lager og selger tilberedt mat
De ble oppfunnet i 2011 og har holdt løftene sine. De har blitt noen av Tecnoinoxs bestselgere.
De er nå redesignet av Marc Sadler for å imøtekomme tilbakemeldingene fra kokker rundt om i verden, når det gjelder matlaging og brukervennlighet.
Stor yteevne og pålitelighet
Elektromekaniske ovner fungerer med konveksjon (50-275 °C) og en kombisyklus (60-275 °C) med
automatisk forvarming. I kombisyklusen kan du administrere opptil 7 luftfuktighetsnivåer.
ENHETLIG KOKING
Enhetlig matlaging er garantert takket være:
Avlederen, designet for best varmefordeling i kammeret.
Godt fordelt griller, med 70 mm mellomrom i Tecnocombi og 85 mm i Tecnobake.
Den økte utluftingen av Tecnobake-ovnkammeret fremskynder dampeutslipp på mye kortere tid, som nødvendig for høy ytelse når du lager brød og kaker.
TETTET KAMMER
I AISI 304 rustfritt stål. Dørpakning av silikongummi og motstandsdyktig mot varme og aldring, innebygd i ovnsfronten.
Kammeret er godt opplyst under tilberedningen.
HÅNDTAK
Enkelt åpent håndtak med høyre / venstre åpning.
VENTIL TIL VERNEUTSTYR Strømkondens for avløpsbeskyttelsesinnretninger.
ALTERNATIVER
Bakdørsåpning, sokler med brettreoler, hetter, stablingssett (kun for elektriske ovner), brett, ekstern sprøytepistol.