Brunner Anliker - Grønnsakskutter og kuttemaskiner for industri

Brunner-Anliker er en ledende produsent av maskiner for kutting, hogging, riving, sliping og deklumping av matvarer. Deres 80 ansatte produserer høykvalitetsprodukter i Sveits (Ticino), som deretter selges over hele verden.

Besøk hjemmesiden til Brunner-Anliker

Brunner-Anliker-apparater for profesjonelt bruk fungerer nøyaktig og pålitelig samtidig som de gir optimal brukerkomfort. Takket være deres holdbarhet og pålitelighet brukes de ofte i flere generasjoner i mange selskaper. Våre maskiner overholder de strengeste sikkerhetsaspektene, er enkle å betjene og rengjøre.

Den unike skjærgeometrien til "drawing cut" forhindrer unødvendig tap av næringsstoffer og vitaminer. Takket være denne bioteknologiske metoden og håndslipte kniver, påvirkes cellestrukturen til de mest delikate fruktene og grønnsakene knapt. Dette fører til en betydelig lengre holdbarhet for de bearbeidede produktene.

Brunner-Anliker-maskiner er et lysende eksempel på sveitsisk innovasjon, presisjon, holdbarhet og pålitelighet. Fra utvikling helt til produksjon og salg gjennomføres alle prosesser i Brunner-Anliker-filialene i Sveits.

Se video - Brunner GSM 5