Tecnoinox Klassisk Salamander SE60/4CB

Kokkens beste venn, et godt alternativ i snackbarer

Fra snackbarer til catering, enten det gjelder en kjøttbasert eller en fiskebasert meny, salamandere bør inkluderes i ethvert kjøkken.

I tillegg tar de veldig liten plass.

De er ekstremt nyttige i små barer som tilbyr snacks eller lette lunsjer eller i kafeteriaer, hurtigmat, sandwichbutikker, så vel som på kjøkkenet til de mest krevende kokkene, som tar seg av kokeprosesser og etterbehandling i alle detaljer.


Den kan brukes til:

• Gratinering av grønnsaker og poteter

• Ferdiggjøring av lasagne, cannelloni, puddinger og paier

• Hold retter varme og klare til å serveres

• Gratinering av fisk og skalldyr

• Grilling eller etterbehandling av kjøtt: hamburgere, biff, koteletter

• Karamellisering og etterbehandling av desserter


Trenger du en befaring på stedet?

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger

Beskrivelse

Klassiske SE elektriske salamandere er bestselgeren på internasjonale markeder.

• AISI 304 rustfritt stål.

• Enkel å rengjøre Incoloy-vippevarmeelementer i på oversiden.

• Dryppskuffer og forkrommede rister er avtakbare, med varmebestandig håndtak.

• Avrundede hjørner.

• Justerbare føtter.

• Mulighet for å henge den på veggen.

• Den beste brukervennligheten med re-designet kontrollpanel.

• Håndtak isolert med en Bakelitt avstandsholder og en forbedret skjerming av overflatene for høy    sikkerhet.

• To uavhengige kokesoner for SE60- og SE80-modellene 


Teknisk info

Mål: 60x51x50 cm

Kokeområde: 60x35(GN1/1) cm

Kw: 4

V – Hz: 400 ~ 3 - 50/60


x