Serveringsroboter - Et perfekt verktøy for å hjelpe dine ansatte
Matleveringsroboter kan forbedre tjenesteeffektiviteten, redusere arbeidsbelastningen og skape nye servicekarakteristikker for storkjøkkenbransjen. I tillegg til servering av retter på restauranter, kan den også brukes til å servere te og vann på kontorer, sende og motta ekspressleveringer, levere takeaway-mat og levere varedistribusjonstjenester til hotellbransjen.
Hvordan kan du få hjelp med dine kulinariske behov?
A Taste of Alto-Shaam er designet for å styrke matvareserviceaktører med handlingsrike tips, ideer og innsikt. Arrangementene er også en effektiv måte å vise hvordan operatører kan nå sine mål - fra å maksimere matkvaliteten til å redusere driftskostnadene og mer. Målet er å dele teknikker og innovasjoner som kan hjelpe deltakere med å oppnå sine sentrale resultater, få kundelojalitet og øke salget.
Hvis du fremdeles ikke har deltatt på Taste of Alto-Shaam, er denne praktiske demonstrasjonen en du ikke vil gå glipp av. Årsakene til å oppleve Taste of Alto-Shaam er uendelige. Vi har her valgt de syv viktigste grunnene til at du bør delta på dette gratis arrangementet.
5 Storkjøkkenmaskiner som trenger profesjonell rengjøring
Restaurantlokalene kan være varme og fuktige, spesielt rundt kjøkkenet. Dette gir et ideelt klima for potensielt farlige bakterier å blomstre. Daglig rengjøring av alle overflater med passende rengjøringsprodukter er viktig for å holde restauranten ren og hygienisk, men det er også storkjøkkenutstyr som bør vaskes regelmessig for å sikre at matrester/fett ikke trenger inn i utstyret.
Ovnstyper storkjøkken
Gjennom årene har ovnen blitt praktisk synonymt med matlaging av alle slag. Nesten alle har hatt en viss erfaring med å bruke stekeovn på et tidspunkt enten det i hjemmet eller når du jobber på en restaurant eller andre typer storkjøkken. De fleste av dem som har erfaring med å bruke stekeovn, vil være enige i at betjening av maskinen er omtrent så enkel som den blir: bare still inn temperaturen, legg inn maten og vent til det er ferdig.
Men mens stekeovner kan være enkle å bruke så er de faktisk ganske kompliserte enheter som kommer i en rekke typer og med en rekke funksjoner. Å kjøpe riktig type storkjøkkenovn kan være en vanskelig oppgave og det å kjøpe feil type storkjøkkenovn kan ofte ende opp med en hjelpeløs restaurant til en passende erstatning er funnet. Denne guiden til storkjøkkenovner beskriver alt du trenger å vite når du handler restaurantens neste (eller første) storkjøkkenovn.
HVORDAN ØKE ONLINE BESTILLINGER FOR DIN RESTAURANT?
Nå vet du kanskje at det største våpenet du har i restaurantens arsenal, foruten god mat og storkjøkkenutstyr er nettstedet ditt. Nettstedet din er viktig og det er det første trinnene som potensielle kunder vil ta på reisen sin for å velge å spise hos bedriften din. Og det er der ting blir interessant.
Hvordan storkjøkkenutstyr av høy kvalitet påvirker restaurantens fortjeneste
Hvis du som alle bedriftseiere ønsker å gjøre et varig inntrykk og maksimere lønnsomheten din så kommer her noen kjøkkenutstyr du må se etter til din restaurant eller kafé
Typer storkjøkkenoppsett
Enten du bygger en restaurant fra bunnen av eller din nåværende design trenger en renovering så vil du bli en storkjøkkenoppsettekspert etter å ha lest denne guiden.
Hvordan rengjøre en restaurant
Her er noen tips for å forsikre deg om at rengjøringsrutinen din skaper en atmosfære som holder kunder og Mattilsynets inspektører fornøyd.
Det er mer sannsynlig at en kunde vil unngå å komme inn i en virksomhet igjen hvis de tidligere har opplevd en form for feil med restauranten. Dette inkluderer vanlige problemer relatert til restaurantens renslighet, for eksempel generell dårlig lukt, skitne toaletter og urene overflater.
Storkjøkkenutstyr og nødvendigheter som enhver serveringsbedrift trenger
Matlagingsbehovet til storkjøkken varierer veldig, avhengig av deres kompetanseområde. Målet vårt med å lage vår guide for kjøkkenutstyr til restauranter var å dekke kantineutstyr og utstyr til bakeri som oftest brukes.
Vi håper du informasjonen nyttig og du må gjerne sende oss kommentarer, så vi kan gjøre denne guiden enda bedre.
HVORDAN FINNE BRUKT RESTAURANTUTSTYR
Restaurantvirksomheten kan være overveldende - lange timer, hardt arbeid og stor økonomisk investering, men det er også utrolig givende.
Det kan bli dyrt å kjøpe inventar og nødvendig utstyr for å drive din virksomhet. Derfor er det å kjøpe brukt restaurantutstyr en fantastisk måte å spare penger.
Du må forsikre deg om at utstyret du kjøper er i god stand. Så her vil vi dekke alt du trenger å vite for å kjøpe brukt restaurantutstyr, inkludert hva du skal se etter og hvor mye du skal bruke.