Storkjøkkenservice

Har oppvaskmaskinen stoppet? Krangler kjøleskapet? Da trengs det en storkjøkken eller kjøletekniker som kan komme å hjelpe deg raskt og profesjonelt. En kjapp telefon til oss og en tekniker kommer med servicebilen full av reservedeler og kompetansen som trengs for å hjelpe deg. Alle reservedeler er innen rekkevidde så om du har et varemerke som ikke vi importerer kan vi selvsagt hjelpe deg med dette også.

 

Service på storkjøkken og vaskeri

Som kunde av oss skal du alltid kunne føle deg trygg på at du kan få hjelp av oss med storkjøkkenutstyret ditt. Det betyr at vi kommer til deg og utfører storkjøkkenservice når maskinene trenger en akuttservice. Og det gjelder uansett merke og modell. Om du ønsker kan vi også avtale å ta en fast årlig gjennomgang på alt av utstyr – når det passer dere. Les mer om serviceavtaler her, se link - Serviceavtaler storkjøkkenutstyr

 

Teknikere på pletten

De fleste reservedeler har vi tilgjengelig i servicebilen. Så om ei maskin plutselig svikter og må repareres så vil den være i full vigør igjen om kort tid. Noen ganger må deler bestilles, men det er ikke ensbetydende med langvarig sykefravær for vi har nemlig Norges største reservedel-lager gjennom vårt søsterfirma Reservedel.no. Vi i Gastrotech firer aldri på servicen til storkjøkkenet og fellesvaskeriet.

Lurer du på noe rundt service? Eller er det på tide med en skikkelig overhaling på storkjøkken- eller vaskeriutstyret? Ta kontakt, så avtaler vi tidspunkt for service.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post