Brukt storkjøkken og restaurantutstyr

En av de beste måtene å spare penger på er å kjøpe brukt restaurantutstyr og i tillegg er det mindre belastning for miljøet. Hvis du nettopp har begynt i restaurantbransjen, er nøkkelen til suksess å holde oppstartskostnadene lave. Og selv om du eier en etablert restaurant og du må bytte ut et apparat uventet, kan det være en økonomisk vanskelig. Men det kan påvirke budsjettet ditt mindre hvis du bytter det ut med brukt brukt storkjøkken.


Alt utstyr blir testet, reparert og rengjort av dyktige teknikere i vårt verksted før det blir lagt ut for salg. Utstyret kommer med 3 måneders garanti fra oss. Men husk at lageret vårt endres daglig så ikke vent for lenge når du finner det perfekte utstyret for deg.


Vi har alle typer brukt storkjøkken- og restaurantutstyr. Typiske eksempler er: Kjøleskap, Fryseskap, Pommes frites varmere, Rustfrie benker, Geidervogner, Is og fryse -disker, Ismaskiner, Pizzaovner, Oppvaskmaskiner, Kokegryter, Kombidampere, Stekepanner, Vannbad, Buffetvogner mm.


Vårt brukte storkjøkken- og restaurantutstyr kan hentes hvis du er i nærheten eller sendes til deg med raske, rimelige fraktalternativer. Få de beste merkene til de beste prisene med Gastrotech Sertifisert brukt storkjøkken- og restaurantutstyr.


Når du er klar til å kjøpe brukt restaurantutstyr så kan du kontakte oss over telefon og/eller avtale å komme en tur for å se på utstyret vi har til salgs. Varer som vises online er tilgjengelig for kjøp og henting samme dag. Vi sender også utstyr over hele landet.


Se vårt utvalg av bruktutstyr på Finn.no - https://www.finn.no/butikk/gas123?sort=RELEVANCE

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post