Serviceavtaler storkjøkken og vaskeri

Akkurat som bilen din så består et storkjøkken av komplisert teknisk utstyr som trenger et forebyggende vedlikehold for å fungere optimalt. Om du har en serviceavtale vil dette kunne forebygge akutt service og kan være det som sikrer at du har kombidamper eller oppvask når du trenger det som mest.

Krangler kjøleskapet? Har ovnen streiket? Da er det godt å vite at en god serviceavtale følger med prosjekteringen av storkjøkkenet eller fellesvaskeriet ditt. En kjapp telefon til oss, og en tekniker kommer med legeveska – eller sykebilen, om det er riktig alvorlig.

 

Service på storkjøkken og vaskeri

Du som handler fullt utstyr til storkjøkken eller fellesvaskeri, får en serviceavtale med på kjøpet. Det betyr at vi kommer til deg og utfører service når maskinene begynner å bli slitne. Og det gjelder uansett merke og modell. Om du vil, kan vi avtale å ta en fast årlig gjennomgang på alt av utstyr – når det passer dere.

 

Teknikere på pletten

De fleste reservedeler har vi tilgjengelig i servicebilen. Så om ei maskin plutselig svikter og må opp på operasjonsbordet, vil den være i full vigør igjen om kort tid. Noen ganger må deler bestilles, men det er ikke ensbetydende med langvarig sykefravær. Vi har nemlig Norges største reservedel-lager. Vi i Gastrotech firer aldri på servicen til storkjøkkenet og fellesvaskeriet.

Lurer du på noe rundt serviceavtalen? Eller er det på tide med en skikkelig overhaling på kjøkken- eller vaskeriutstyret? Ta kontakt, så avtaler vi tidspunkt for service.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post