Utleie Storkjøkken - Leie profesjonelt storkjøkkenutstyr


Har du et behov for storkjøkkenutstyr? Ønsker du ikke å investere i utstyr? Da kan det være en god løsning å leie storkjøkken utstyr. Send oss en epost med behovet ditt, hva trenger du, når trenger du, hvor trenger du det? så får du en pris tilbake fra oss inkludert levering/henting, montering og demontering. Det er mulig å leie alle mulig typer storkjøkkenutstyr og tilbehør.

 

Utleie av storkjøkkenutstyr

Når du leier storkjøkkenutstyr av oss skal du alltid kunne føle deg trygg på at du kan få hjelp av oss. Det betyr at vi leverer utstyret til deg, en storkjøkkentekniker monterer maskiner og kjører i gang alt utstyret. Om du skulle få problemer med noe av det du har leid vil vi være raskt på pletten og reparere utstyret gjennom vårt nettverk av serviceteknikere. Og når du er ferdig med utstyret kommer vi til deg, demonterer og frakter bort utstyret du har leid.

 

Vi dekker alle behov

Skal du holde en konsert? Skal du arrangere en stor event? Alt storkjøkkenutstyr kan leies, så om du trenger en kombidamper, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøleutstyr, termokasser, bord, stoler, servise  eller hva som helst annet som er tilgjengelig for leie. Kontakt oss med ditt behov så finner vi sammen en løsning på ditt behov for leie av storkjøkkenutstyr.

 

Lurer du på noe rundt leie av utstyr? Ta kontakt, så finner vi ut av behovet ditt og leverer det du trenger.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post