Tecnoinox Klassisk Salamander SEF2/2

Kokkens beste venn, et godt alternativ i snackbarer

Fra snackbarer til catering, enten det gjelder en kjøttbasert eller en fiskebasert meny, salamandere bør inkluderes i ethvert kjøkken.

I tillegg tar de veldig liten plass.

De er ekstremt nyttige i små barer som tilbyr snacks eller lette lunsjer eller i kafeteriaer, hurtigmat, sandwichbutikker, så vel som på kjøkkenet til de mest krevende kokkene, som tar seg av kokeprosesser og etterbehandling i alle detaljer.


Den kan brukes til:

• Gratinering av grønnsaker og poteter

• Ferdiggjøring av lasagne, cannelloni, puddinger og paier

• Hold retter varme og klare til å serveres

• Gratinering av fisk og skalldyr

• Grilling eller etterbehandling av kjøtt: hamburgere, biff, koteletter

• Karamellisering og etterbehandling av desserter


Trenger du en befaring på stedet?

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger

Beskrivelse

Elektriske salamandere, lukket på tre sider skiller seg ut ved tilberedningshastighet, effektivitet og energibesparelser. Ved å fjerne bakpanelet fungerer den som en gjennomgående salamander.


• AISI 304 rustfritt stål i sateng.

• Justerbart forkrommet kokeplater med varmeisolert håndtak.

• Temperaturregulering med energiregulator.

• Avtakbart bakpanel for å bruke det som gjennomgående.

• To uavhengige kokesoner i SEF2-modeller.


Teknisk info

Mål: 79x40x39 cm

Kokeområde: 62,5x38(GN1/1) cm

Kw: 4

V – Hz: 230 ~ 1 - 50/60


x