Serveringsroboter

ROBOTER


Matleveringsroboter kan forbedre tjenesteeffektiviteten, redusere arbeidskostnadene og skape servicekarakteristikker for storkjøkkenbransjen. I tillegg til servering av retter på restauranter, kan den også brukes til å servere te og vann på kontorer, sende og motta ekspressleveringer, levere takeaway-mat og levere varedistribusjonstjenester til hotellbransjen.


Hotellrobotene er ansvarlige for umiddelbar levering av varer til rommet. Robotene er koblet sammen med heis og telefon, og de kan ta heisen opp og ned uavhengig av hverandre. De kan ta initiativet til å ringe romtelefonen, utføre romlevering på tvers av etasjene, minne gjestene på å hente de nødvendige varene ved hjelp av stemmen, og returnere den opprinnelige ruten, for å beskytte gjestenes privatliv og skape en smart hotellplattform.


Desinfeksjonsroboter fokuserer på ubemannet desinfeksjon av innendørsmiljøer med høy befolkningstetthet og mobilitet, som sykehus, restauranter, hoteller og skoler. Dessuten, utstyrt med robotheis IoT-modulen, kan de uavhengig ta heisen og tilby desinfeksjon og epidemiforebyggende tjenester over gulv. Dessuten har robotene funksjonene lav væskealarm og intelligent antitørrbrenning, som forbedrer sikkerhetsytelsen.


Avansert teknologi er kommet for å bli og kan forenkle hverdagen vår. Kanskje kan du spare rygg og armer til en servitør som slipper å bære tallerkener frem og tilbake fra bordene. Du kan levere kontaktløst til hotellrommene og dermed sikre at det er mindre kontaktpunkter for smitte.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post