Innredning av pub & bar ‒ alt av utstyr

Komplett innredet pub eller bar

Baren eller puben er et sted hvor folk kan komme for å slappe av i helgene eller etter jobb, og nyte noe godt i glasset eller på tallerkenen. Da er det viktig at stedet er innredet for å skape den riktige stemningen, og tilby gjestene en hyggelig opplevelse og atmosfære de ønsker å komme tilbake til.

 

Vi har god erfaring med å skreddersy konsepter, planløsninger og utforminger som passer nettopp deres ønsker. Sammen sørger vi for at dere får en innbydende bar eller pub, som vil glede både gjester og ansatte.

 

Bar- & pubutstyr for effektiv arbeidsflyt

I en bar eller pub skal store mengder mennesker serveres, og det gjerne fort og effektivt. I tillegg til at det ofte er høyt trykk på kjøkkenet eller i baren, så er det også ofte begrenset med plass.

 

Det er dermed helt essensielt å ha en effektiv og godt organisert kjøkkenløsning, med robust og holdbart pub- og barutstyr.

 

Vi er opptatt av å forstå deres behov, levere utstyr, samt utføre arbeid av høyeste kvalitet. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får en skreddersydd og effektiv bar- eller pub som legger til rette for profesjonell kokkelering og servering.

 

Som totalleverandør er vi med i hele prosessen, for å sikre at dere får en flott bar eller pub som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet, arbeidsflyt og atmosfære.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post