Skole & barnehage: Komplett skolekjøkken eller vaskeri

Komplett utstyrt barnehage- eller skolekjøkken

Enten barna skal lage maten selv, eller bli servert måltid som gir de næringen de trenger for en aktiv hverdag, så spiller kjøkkenet en svært sentral rolle på enhver skole eller barnehage.

 

Vi er svært opptatt av å forstå behovene til hvert enkelt barnehage- eller skole, og sørge for at dere får et komplett innredet kjøkken som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet og brukervennlighet.

 

Dere kan dermed føle dere sikre på at dere får en skreddersydd kjøkkenløsning, som legger til rette for trygg og lærerik kokkelering til glede for alle elevene.

 

Praktiske løsninger for vaskeri & tørkerom

Å være barn er å spille gjørmefotball, klatre i trærne, plaske i søledammer, og kose seg ute i all slags vær. Det betyr også mange sølete bukser, og våte sokker og votter. Da er det godt å ha et ordentlig utstyrt vaskeri- og tørkerom.

 

Vi har god erfaring med utstyr til skole- og barnehage, og har utstyr som passer deres behov – enten det er en stor eller liten barnehage eller skole.

 

Kontakt oss for gratis befaring

Enten du er på jakt etter nytt skolekjøkken eller vaskeri, kan vi hjelpe deg. Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et kjøkken eller en vaskeriløsning som tilfredsstiller alle krav til sikkerhet og brukervennlighet.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post