Pedrali - Møbler i Italiensk design

Pedrali ble etablert i 1963 i Palazzolo sull'Oglio, og er et italiensk selskap som produserer moderne designmøbler for bedrift og bolig i hovedkvarteret til Mornico al Serio (Bergamo), der det automatiserte lageret designet av arkitekten Cino Zucchi har base, og i treverket divisjon i Manzano (Udine).

Besøk hjemmesiden til Pedrali

Samlingen er resultatet av en streng og nøye undersøkelse som realiseres i etableringen av industridesignprodukter laget av metall, plastmateriale, tre så vel som møbeltrekk.

En kvalitetsorientert produksjonsprosess, med nøye henting av sertifiserte råvarer, forskning og ekte lidenskap for banebrytende maskiner, trinnvis planlegging i hver fase, med den presisjon som er typisk for en håndverker: det er denne blandingen av elementer som har gjort Pedrali en verdensklasse skaper av moderne industriell design. Disse får selskap av et lønnsomt samarbeid med mange designere som har gjort det mulig for å oppnå viktige priser som Compasso d'Oro ADI for Frida-stolen gjennom årene. Etter hjørnesteinene i 100% laget i Italia produksjonsfilosofi, blir selskapets aktivitet siden slutten av 70-tallet konfrontert med det internasjonale markedet gjennom et distribusjonsnettverk som når over 100 land.