Prosjektering storkjøkken

Behov for nytt storkjøkken? Enten det er til hotell, restaurant, sykehjem eller noe helt annet kan vi i Gastrotech hjelpe dere – fra prosjektering til ferdigstilling av et komplett og profesjonelt storkjøkken eller bar.

Både storkjøkken og barer stiller strenge krav til hygiene, effektivitet, kapasitet og robusthet. Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et resultat som tilfredsstiller alle krav til brukervennlighet, sikkerhet og arbeidsflyt.

Vi er opptatt av å forstå deres behov, gi råd og utføre arbeid av høyeste kvalitet, både når det gjelder utstyr, materialer og utforming. Slik kan dere føle dere trygge på at dere får et skreddersydd og effektivt storkjøkken eller bar.

Les mer om ulike typer prosjekter vi kan hjelpe dere med, eller kontakt oss for gratis befaring.

Et hotell- eller restaurantkjøkken skal sørge for at utallige mennesker daglig får en unik og tilfredsstillende matopplevelse. I tillegg til utmerkede kokkekunster, stiller det strenge krav til både hygiene, effektivitet, kapasitet og robusthet.

 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et storkjøkken som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet og brukervennlighet.

 

Vi er opptatt av å forstå deres behov, levere restaurantutstyr og utføre arbeid av høyeste kvalitet. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får et skreddersydd og effektivt storkjøkken som legger til rette for profesjonell kokkelering – til glede for både ansatte og gjester.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller befaring.

Eller les mer om hvordan en prosjekteringsprosess typisk foregår under:

 

Løpende rådgivning og kvalitetssikring

Vi sørger kontinuerlig for å gi råd og kvalitetssikre alle ledd i prosessen. Dette er for å sikre at dere får et hotell- eller restaurantkjøkken som er skreddersydd deres behov for trygg og effektiv matlaging, arbeidsflyt og trivsel på kjøkkenet.

 

Vi er derfor opptatt av å lytte til deres behov og innspill, samt gi råd og veiledning både hva gjelder utstyr, materialer og utforming på storkjøkkenet.

 

Kartlegging av behov for hotell- eller restaurantkjøkkenet

Hver restaurant er unik. Derfor er det viktig for oss å komme på befaring for å få innsikt i deres behov og visjoner, samt gi råd og utforske mulige løsninger for storkjøkkenets utforming, utstyr, og innredning.

 

Løsningsforslag og prosjektering

Så fort vi har kartlagt behovene, setter vi i gang med å utforme skisser til mulige løsninger. Deretter tilpasser vi løsningsforslag og planskisser etter deres tilbakemeldinger og innspill, til vi har vi en skreddersydd plan for prosjektering av storkjøkkenet.

 

Montering av storkjøkken og storkjøkkenutstyr

Så fort vi har en god prosjekteringsplan på plass, bestiller vi nødvendig restaurantutstyr og materialer som trengs til storkjøkkenet. Deretter koordinerer vi håndverkere og prosess slik at vi så effektivt som mulig får montert og installert storkjøkkenet.

 

Ferdigstilling og dokumentasjon

Gjennom hele prosessen sørger vi for god arbeidsflyt og kvalitetssikring av utstyr, slik at du kan være trygg på at prosessen går så effektivt og smertefritt som mulig.

 

Når alt er klart får dere god dokumentasjon på arbeidet, og kan gå i gang med matlagingen på deres nye, profesjonelle hotell- eller restaurantkjøkken.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post