Storkjøkkenutstyr

Vi er totalleverandør til horeca bransjen og gjennomfører prosjektering, levering og montering av storkjøkkener i alle størrelser, for alle formål. Vi leverer kjente merkevarer og tilbyr deg gjerne spesial design.

På utkikk etter profesjonelt utstyr til industrikjøkkenet ditt? Da har du kommet til rett plass. Gastrotech serverer deg storkjøkkenutstyr fra kjente merkevarer som Tecnoinox, Animo, Henkovac og Tecnomac. Har vi ikke det du trenger, så skaffer vi det.

Hva er det viktigste på et kjøkken? Noen vil si kokken, andre vil kanskje si råvarene. Det eneste som er sikkert, er at du ikke kommer langt uten skikkelig utstyr. Vi kan kanskje ikke lage maten for deg, men vi kan gi deg et best mulig utgangspunkt.


Vi kjenner storkjøkkenutstyr

Uansett om du trenger absolutt alt et industrikjøkken innebærer, eller bare en enkelt kaffemaskin, er det godt å snakke med folk som kan faget. Vi i Gastrotech har lang erfaring fra både storkjøkken- og hvitevarebransjen. Det betyr at du ikke bare får utstyret du trenger, men gode råd og hjelp – fra idé til fiks ferdig storkjøkken.


Få et effektivt industrikjøkken

Vi vet at et storkjøkken er som et maskineri: Det skal flyte effektivt. Samtidig skal ingenting gå på bekostning av matsikkerhet – og folk skal trives med å jobbe der. Da er det avgjørende med storkjøkkenutstyr som ikke svikter deg, uansett om det er et fryseskap eller en oppvaskmaskin.


På utkikk etter storkjøkkenutstyr – eller bare noen gode råd? Ta kontakt med oss!

Trenger du en befaring på stedet?

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger