Wiesheu - Bakerover og steinovner

Prinsipper for vellykket vekst.

WIESHEU representerer innovative produkter og løsninger for profesjonelle brukere av bakerovner i butikk og supplerer dette med utmerket kundeservice.

Besøk hjemmesiden til Wiesheu

Marga og Karlheinz Wiesheu grunnla selskapet for over 45 år siden under de enkleste forhold. I den lille garasjen i Burgstetten bygde den energiske selskapssjefen sin første bakerovn med topp- og bunnvarme i 1973, alt for å tilberede en typisk svabisk og bayersk spesialitet: kjøttbrød. WIESHEU produserte de første konveksjonsovnene for slaktere i 1975.

Siden introduksjonen på slutten av 1990-tallet har bakervarer utviklet seg til en produksjons- og presentasjonsprosess. WIESHEU har ikke bare vært en del av denne prosessen, men har for lengst formet den bærekraftig.

Prinsippideen bak bakerovnen i butikken - dvs. å bake varer av høyeste kvalitet på en liten plass - har nå blitt den forventede standarden. Bedriftene har et tydelig konkurransefortrinn når de utformer grensesnittet mellom menneske, maskin og arbeidsprosesser effektivt og intelligent. Disse temaene er like relevant for bakeri og detaljhandel.

Takket være vår kreativitet og kunnskapen vi har tilegnet oss, har vi blitt et av Tysklands ledende selskaper og har vokst i betydning internasjonalt siden 1973. Bak denne suksessen står våre mennesker som legemliggjør en verdiorientert bedriftskultur.

WIESHEU står for: