HENDI - Kjøkken utstyr

Mer enn 4000 artikler

Sortimentet består av mer enn 4000 artikler som er satt sammen for det profesjonelle storhusholdningsmarkedet. Enten det gjelder basismateriell eller spesialartikler, kan HENDI tilby deg en totalpakke i enhver situasjon og vet hva den profesjonelle brukeren ser etter.


HENDI leverer blant annet kjøkkenredskaper, frityrkokere, buffetartikler, elektriske og gassapparater, små kjøkkenapparater, serveringsredskaper, porselen og bestikk.

Produktutvikling

Som leverandør av non-food cateringprodukter utvikler HENDI kontinuerlig innovative produkter og løsninger som er skreddersydd etter brukernes ønsker og kvalitetskrav. Aspekter som 'mer effektiv', 'mer hygienisk' og 'rimelig kvalitet' spiller en stor rolle i dette. Selv etter introduksjonen av produktene, vil HENDI fortsette å jobbe med forbedringer i henhold til tilbakemeldinger fra markedet.

Besøk hjemmesiden til HENDI

Alle produktene og produksjonsanleggene til HENDI oppfyller de strengeste kvalitets- og hygienekravene. Ved å sette høye mål knyttet til kvalitet og service, kan HENDI garantere å opprettholde alle krav og forventninger til sine kunder og sluttbrukere.