Komplett hotell- & restaurantkjøkken

Om du skal bygge ny restaurant og trenger en stødig leverandør til å guide deg gjennom prosessen så er vi riktig partner. Vi er opptatt av å forstå deres behov, levere restaurantutstyr og utføre arbeid av høyeste kvalitet. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får en skreddersydd og effektiv restaurant som legger til rette for profesjonell kokkelering og servering – til glede for både ansatte og gjester.


Profesjonelt restaurantutstyr for effektiv matlaging

Et hotell- eller restaurantkjøkken skal sørge for at utallige mennesker daglig får en unik og tilfredsstillende matopplevelse. I tillegg til utmerkede kokkekunster, stiller det strenge krav til både hygiene, effektivitet, kapasitet og robusthet. 

 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et storkjøkken som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet, brukervennlighet og arbeidsflyt. 

 

Flott innredet restaurant – til glede for alle gjester

Det er ikke bare måltidene som skal være på stell i en restaurant eller på et hotell. Det er også stedet hvor gjester kan komme for å få et avbrekk og en velfortjent pause i hverdagen. Da er det viktig å skape en atmosfære som bidrar til trivsel og inspirasjon. 

 

Vi bidrar derfor med å skreddersy konsepter, planløsninger og utforminger som kan passe deres hotell- eller restaurantkjøkken. Sammen sørger vi for at dere får et innbydende og flott kjøkken- og spiseområde, som vil glede både ansatte og gjester.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

 

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post