Pacojet - Avanserte kjøkkenmaskiner

Sveitsisk teknologi på sitt beste. Pacojet gjør dypfryste produkter om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem.

Hos Pacojet er de opptatt av konstant innovasjon. Som markedsleder siden den globale lanseringen av Pacojet i 1992, har de hatt en tett dialog med sine kunder for å tilby produkter av ypperste kvalitet og fremragende kundeservice.

Se hjemmesiden til Pacojet

I over 25 år har Pacojet AG i Zug, Sveits jobbet med dedikerte utviklings- og produksjonseksperter med prosjektering og produsering av Pacojet i Sveits helt fra begynnelsen. I 2013 nådde vi en milepæl med utviklingen og lanseringen av neste generasjon Pacojet 2. De kraftige nye funksjonene i denne avanserte modellen ble til basert på tilbakemeldinger fra kokker som brukte Pacojet i alle typer virksomheter, fra gourmetrestauranter til omsorgsinstitusjoner.

Pacojet-utviklingsingeniørene setter sin enorme erfaring, dyktighet og kunnskap på prøve for å produsere Pacojet 2 - et intuitivt utstyr som tilbyr tilleggsfunksjoner, økt brukervennlighet og enda mer holdbarhet - for enda bedre å møte de uttrykkelige behovene til våre kunder i alle typer av kokemiljøer. Alle Pacojets er produsert i Sveits med de høyeste kvalitetsstandardene. Vi garanterer det!

Vårt team i Pacojet hovedkvarter har et bredt spekter av ferdighetssett, som vi bruker for å effektivisere fremragende produkter og tjenester for våre kunder. Det er vårt oppdrag å innovere og utvide fordelene Pacojet tilbyr i profesjonelle kjøkken og gjøre dem tilgjengelige for nye og erfarne Pacojet-brukere over hele verden. Livet på Pacojet er aldri kjedelig, for rommet for kreativitet kjenner ingen grenser!