Komplett institusjonskjøkken eller vaskeri til sykehus og sykehjem

På sykehus, sykehjem og dagsenter hvor mange mennesker bor, er logistikken rundt kjøkken og matservering helt essensiell. Det samme er tilfellet med alt som har med vask av klær og tekstiler å gjøre. Som totalleverandør på både institusjons- eller postkjøkken og vaskeri, blir vi en «one stop shop» for både kjøkkenutstyr, vaskeriutstyr, rådgiving, prosjektledelse, montering og fullføring.

 

Innredning og utstyr til post- og institusjonskjøkken

Med mange mennesker å fø, behov å dekke og hensyn å ta, er det ikke bare bare å sette opp et sykehuskjøkken som oppfyller alt av krav og ønsker. Vi har lang erfaring med både innredning og utstyr til kjøkken på dagsenter og sykehus.

 

Alle prosjektene vi har gjennomført tidligere har lært oss et og annet om hva som lønner seg, hvordan et effektivt kjøkken bør se ut – og hva det bør inneholde av kjøkkenutstyr for at det skal fungere optimalt. Den erfaringen kommer dere til gode.

 

Et komplett vaskeri til sykehjem og sykehus

Hverdagen på et sykehjem, sykehus og dagsenter resulterer i mange skift og enorme mengder tekstil- og klesvask. Da er det ikke bare viktig at dere har vaskeriutstyret som sikrer at alt blir rent, pent og tørt i en fei. Vaskeriet må også være designet for at folk skal kunne gjøre jobben sin mest mulig effektivt.

 

Vi hjelper dere med utstyret til vaskeriet, men også med å planlegge oppsett og innredning basert på lokalet og arbeidsflyten som skal foregå der inne.

 

Få gratis befaring av vaskeri- og kjøkkenlokaler

Har dere kjøkken- eller vaskeriprosjektet klart og trenger kun hjelp med å bestille og montere utstyr og innredning? Eller vil dere også ha hjelp til å tenke ut de gode løsningene? I begge tilfeller står vi parat.

 

I første runde er dere kanskje nysgjerrig på hva vi kan få til sammen? Vi kommer gjerne på gratis befaring for å hjelpe dere med å finne ut hvilke muligheter dere har.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post