MHS Schneidetechnik - Brødskjæremaskiner

Bedre, enklere og mer økonomisk - kravene til skjæringsteknologi fra MHS er så korte som de er konsistente. I over 25 år har MHS-Schneidetechnik GmbH vært en av de mest innovative internasjonale produsentene av skjæringsteknologi for næringsmiddelindustrien.

Se hjemmesiden til MHS Schneidetechnik

MHS ble grunnlagt i 1988 og spesialiserte seg opprinnelig i oppskjærmaskiner. Etterspørselen kom raskt også fra bakeribransjen etter maskiner av like høy kvalitet til å skjære brød.

Med innovative ideer og topp kvalitet ble MHS en av verdens ledende produsenter av kjøtt- og brødskjæremaskiner for bruk i industri og dagligvare sektor.

Nærhet til kundene, den personlige kontakten og utvekslingen av informasjon gjør det mulig for MHS å konsekvent lytte til nye krav, behov, ønsker- og raskt møte med disse. På denne måten blir innovasjoner realisert på kort tid, i nært samarbeid med kundene.

MHS har som mål å forbli en pioner innen innovasjoner, kvalitet, hygiene og service.

MHS-skjæremaskiner testes jevnlig av eksterne testlaboratorier for sikkerhet og hygiene, og oppfyller derfor de strenge europeiske sikkerhetsstandardene.

Gjennom kombinasjonen av ypperlig skjærekvalitet, høye produksjonskapasiteter, individuelt justerbare skivertykkelser og et omfattende utvalg av maskiner, tilbyr MHS den ideelle løsningen for alle brukere.