Cateringkjøkken – utstyr, innredning og prosjektering

Nytt industrikjøkken? Få hjelp med alt fra utstyr til prosjektering

Fra lagring, kjøling og oppbevaring av mat og råvarer til kjøkkenbenkene og ovnene alt tilberedes på og i – det er mye å tenke på når man skal drive et cateringfirma.

 

Et industrikjøkken skal ikke bare mette mange munner, men også huse mange kokker. Når det kommer til å stelle i stand deilig​ ​catering-mat og fersk, fristende bakst, tar dere hånd om den biten. Alt i forkant fikser vi i Gastrotech.

 

God arbeidsflyt – effektiv cateringdrift

Når store mengder catering-mat skal tilberedes samtidig, er effektiv arbeidsflyt alfa og omega. Minutter spart her, sekunder spart der – på et storkjøkken vil alle monner dra. Slik bidrar også smarte løsninger til mer lønnsom catering- og kjøkkendrift. Det er noe de fleste er opptatt av når de skal sette opp et industrikjøkken. Oss inkludert.

 

Som totalleverandør hjelper vi ikke bare til med utstyret catering-virksomheten trenger, men også all omtanken som ligger bak: Det å planlegge og utforme et storkjøkken der dere får utnyttet både plass og tid optimalt.

 

Skreddersydde løsninger for bakeri og konditori

Du vet hva de sier om mange kokker? Det samme kan sies om bakere og konditorer. En gjennomarbeidet plan og en skreddersydd løsning er essensielt for å sikre at det blir mest og best mulig bakst – og minst mulig søl. Heldigvis har vi lang erfaring med å prosjektere, planlegge og sette opp konditorier og bakerier.

 

Hjelp til å planlegge cateringkjøkken?

Kanskje har dere planene klare – eller kanskje vet dere bare at det er et behov. Uansett hvor dere er i prosessen, kan vi bidra. Både med rådgiving rundt catering-utstyret dere trenger, og rundt planløsning, innredning og oppsett. Vi hjelper dere hele veien fra ideen oppstår – til kjøkkenet er klart for kokkenes magi.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post