Rocam - Buffetvogner og utstyr

Rocam ble født i en kjeller i innlandet i Milano i april 1974 av grunnleggeren Ezio Rastelli. Årets økonomiske oppblomstring sammen med et voksende antall kantiner, barer og restauranter hadde faktisk skapt behovet for en behagelig og rask servering av måltider i forretningspauser. Dermed er den første ståltjenestevognen helt laget for hånd.

Se hjemmesiden til Rocam

I de påfølgende årene utvides produksjonen til traller laget av heltre og til termiske traller for distribusjon av varme måltider, og takket være store forsyninger på nasjonalt territorium flyttet produksjonen til en ny fabrikk i Abbiategrasso.

I løpet av 90-tallet oppstår den første linjen med termisk og nedkjølt buffé, og takket være den konstante tilstedeværelsen på internasjonale messer og utstillinger øker Rocam sin tilstedeværelse på det europeiske territoriet.

I 2008 flyttet selskapet til sitt nåværende hovedkvarter i Albairate, hvor det nå kan stole på 5000 kvadratmeter dekkede produksjonsområder og lager. Produktsortimentet blir beriket ved å tilby løsninger som er mer effektive og innovative.

I løpet av de siste førti årene har det skjedd mange forandringer, og nå kan Rocam skryte av et utvalg sammensatt av nesten 400 artikler, alt sammen helt designet og produsert i Italia, produkter designet og studert for å gjøre kundenes arbeid enklere, praktisk og enda morsommere .

Alt dette er beviset på et fortsatt engasjement og innsats som i løpet av årene har samlet tilliten og tilfredsheten hos kunder og samarbeidspartnere over hele verden, med ønsket om å fortsette å lære og være den beste hver eneste dag, med deg og for deg .