Innredning av kantine ‒ alt av utstyr til kantinekjøkken

 

Kantinen er selve hjertet av enhver bedrift. Her skal de ansatte få møtes og koble av i hyggelige lokaler, og få varierte og næringsrike måltider slik at de kan yte godt hver dag. Det stiller strenge krav til effektivitet, kapasitet og robusthet, så vel som en smart og innbydende innredning. 

 

Vi er opptatt av å forstå deres behov, levere kantineutstyr og -møbler, samt utføre arbeid av høyeste kvalitet. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får en skreddersydd og effektiv kantine som legger til rette for profesjonell kokkelering og hyggelige opplevelser for alle ansatte. 

 

Profesjonelt kantineutstyr for effektiv matlaging

I en kantine skal store mengder mat forberedes og serveres – opptil flere ganger daglig. Dermed er det helt essensielt med en effektiv kjøkkenløsning med robust og holdbart kantineutstyr.

 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et kantinekjøkken som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet, brukervennlighet og arbeidsflyt.

 

 

Flott innredet kantine – for en velfortjent pause i hverdagen

Det er ikke bare måltidene som skal være på stell i en kantine. Kantinen er også stedet hvor gode kolleger kan samles for å prate om løst og fast, og få en velfortjent pause i hverdagen. Dermed er det viktig å skape en atmosfære som bidrar til trivsel og inspirasjon for de ansatte.

 

Vi bidrar derfor med å skreddersy konsepter, planløsninger og utforminger som kan passe deres kantine. Sammen sørger vi for at dere får en innbydende og flott kantine, som tilfører en positiv og behagelig energi til arbeidshverdagen.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post