Fellesvaskeri og tørkerom til borettslag

Vi er svært opptatt av å forstå behovene til ditt borettslag eller sameie, og sørge for at dere får et komplett innredet vaskeri og tørkerom som tilfredsstiller alle deres krav til kapasitet, effektivitet og brukervennlighet.

 

Praktiske løsninger for vaskeri & tørkerom

På et fellesvaskeri skal mange beboere kunne vaske og tørke sine klær døgnet og året rundt. Det krever mye av utstyret, både når det gjelder kapasitet, robusthet og effektivitet. Da er det viktig å ha et ordentlig utstyrt vaskeri- og tørkerom, som tåler høy daglig belastning over flere år.

 

Mens noen borettslag er store og trenger mange maskiner, effektive betalingsløsninger og eget tørkerom, så er det andre som metter behovet med semiproffe vaskemaskiner og tørketromler.

 

Vi har god erfaring med utstyr til fellesvaskerier, og har vaskemaskiner, tørketromler og annet utstyr som passer deres behov – enten det er et stort eller lite borettslag.

 

Kontakt oss for gratis befaring

Enten du er på jakt etter fellesvaskeri til et stort, mellomstort eller lite borettslag eller sameie, kan vi hjelpe deg.

 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får en vaskeriløsning som tilfredsstiller alle krav til sikkerhet og brukervennlighet.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post