Komplett utstyrt bakeri & konditori

Skal du bygge et nytt bakeri og trenger en leverandør av bakeriutstyr? Da kan vi si at vi er opptatt av å forstå deres behov, levere bakerimaskiner og -utstyr, samt utføre arbeid av høyeste kvalitet. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får et skreddersydd og effektivt bakeri som kan være til glede både for besøkende og ansatte samt med flotte og velsmakende bakevarer.Profesjonelt utstyr til bakeri og konditori

Hver dag skal store mengder deig til brød, kaker, boller og andre godsaker bearbeides, stekes og serveres. Det stiller strenge krav til effektivitet, kapasitet og robusthet, og det er dermed essensielt med en effektiv kjøkkenløsning med bakeriutstyr av høy kvalitet. 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen, for å sikre at dere får et bakeri eller konditori som tilfredsstiller alle krav til matsikkerhet, brukervennlighet og arbeidsflyt.

 

Flott innredet bakeri – nyt baksten i delikate omgivelser

Det er ikke bare kvaliteten på bakevarene som skal være på stell i et bakeri. Det skal også presenteres og nytes i delikate omgivelser. En innbydende atmosfæren legger grunnlaget for hva de besøkende kan forvente når baksten endelig kommer på fatet. I tillegg skal bakeriet eller konditoriet være en plass som bidrar til trivsel og inspirasjon for de ansatte.

 

Vi bidrar derfor med å skreddersy konsepter, planløsninger og utforminger som kan passe deres behov. Sammen sørger vi for at dere får et innbydende og flott bakeri eller konditori.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post