Industrikjøkken for slakteri og fiskeri

Få hjelp med utstyr, innredning og prosjektering av slakteri og fiskeri


Akkurat som slakteren vet å skille pølsefyll fra indrefilet, vet vi hvilke løsninger det er verdt å satse på når det kommer til industrikjøkken. For det finnes et hav av slakteutstyr, pølsemaker-utstyr og utstyr til fiskeindustri der ute, og vi kan hjelpe dere med å finne ut hva som dekker behovet aller best.


Men tro for all del ikke at vi kun er en utstyrsleverandør. Vi hjelper deg også med planlegging, prosjektering, montering og ferdigstilling av industrikjøkken for kjøtt- og fiskehandel. 


Alt av pølsemaker- og slakterutstyr


«Pølsemaker, pølsemaker, hvor har du gjort av deg? Pølsemaker, pølsemaker, du må ha forta deg.» Det er jo sånn, at jobben på kjøkkenet skal gjøres grundig, men også så effektivt som mulig.


Det fordrer ikke bare at slakterutstyret og pølsemaker-utstyret er på plass, men og at industrikjøkkenet er bygget optimalt med tanke på hvor alt er plassert i forhold til hverandre. Slik kan vi sikre en god arbeidsflyt for slaktere og pølsemakere som helst skulle ha «forta seg».


Kjøkken for fiskeri og fiskehandel


Det er mange fisk i havet, og det skal det potensielt være plass til i fiskedisken også. Vi har hjulpet både store og små fiskehandlere med alt av planlegging, prosjektering og bygging av industrikjøkken. Fra den overordnede planløsningen til det konkrete kjøkkenutstyret som trengs for å bearbeide, oppbevare og selge fersk og god fiskemat til folket.


Kom i gang nå – få gratis befaring


Klar for å komme i gang? Men kanskje vet du ikke i hvilken ende det er lurt å starte – eller hvor mye hjelp dere har behov for? Vårt beste råd: Start med en gratis befaring. Da kommer vi for å ta en titt på lokalene. På bakgrunn av det foreslår vi hvordan vi kan hjelpe dere med å bygge et industrikjøkken som matcher både lokaler, budsjett og behov.


Kontakt oss for å avtale en befaring. Gratis og uforpliktende, selvfølgelig!

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post