Dihr oppvaskmaskiner

DIHR er verdensledende innen produksjon av profesjonelle oppvaskmaskiner.Med sin automatiserte produksjon produserer Dihr en maskin hvert 3. minutt (fra metallplate til ferdig i emballasjeskassen) og DIHR var blant de aller første selskapene i verden som produserte profesjonelle oppvaskmaskiner. Dihr eksporterer til 95 land over hele verden med 70 forskjellige kommersielle merker.

Besøk hjemmesiden til Dihr

Dihr oppvaskmaskiner er utviklet for profesjonell bruk der det kreves høy ytelse og pålitelig teknologi. Vår uopphørlige forskning på produktutvikling kombinert med den beste disposisjonen for å oppfylle de mest forskjellige kravene, gjør det mulig for oss å tilby det bredeste spekteret av apparater over hele verden.

DIHR-maskinene oppfyller de mest krevende markedskravene når det gjelder teknologi, forbedringer, styrke og pålitelighet.

Hele serien produseres helt og holdent i DIHR-fabrikken i Italia, med utgangspunkt i det en enkel stålplate og opp til den endelige emballasjen: det er slik vi kan garantere kontrollen av produktet vårt fra start til slutt.

Hver maskin er designet av vårt mannskap, som søker kontinuerlig forbedring for å gjøre maskinene våre enkle å bruke og utmerkede i ytelse.