I 50 år har Sirman produsert de fineste matforedlingsmaskinene for det profesjonelle kjøkkenet, kjøttforedlings- og detaljindustrien.
I 50 år har Sirman produsert de fineste matforedlingsmaskinene for det profesjonelle kjøkkenet, kjøttforedlings- og detaljindustrien.
Fra gründeridéen til grunnleggeren Nereo Marzaro til i dag, er Sirman stadig opptatt med et høyt organisasjonsnivå og teamarbeid for å oppfylle behovene til over 600 forhandlere nasjonalt og 126 land over hele verden med produkter som er designet og laget i Italia.
I dag er Sirman ledende i bransjen takket være det mest omfattende spekteret av matforedlingsmaskiner, designet med en perfekt kombinasjon av teknologi og pålitelighet, innovasjoner og løsninger for å møte og overgå kravene til restauranter, barer, pizzeriaer, slakterier, supermarkeder, laboratorier, kollektiviteter og fabrikker. Dette er det enestående resultatet av ingeniører som hver dag jobber i høyteknologiske avdelinger for forskning og utvikling av effektive løsninger for å utvide linjen ytterligere.
Forsknings- og utviklingsavdelingen kan skryte av 12 ingeniører med 8 3D-modelleringsstasjoner for å styre alle stadier av produktutviklingsprosessen sammen med salgsstyrken som fokuserer på å forstå og imøtekomme kundenes økende og stadig skiftende behov for å lage en strategi på høyt nivå være den eneste globale partneren på den italienske markedsplassen og internasjonalt anerkjent.
Kontakt oss
Infosenter
Gastrotech AS
Industriveien 20A
2020 Skedsmokorset
Tlf. 22 53 53 58
E-post salg@gastrotech.no
Org nr 911 666 995
© Gastrotech AS