The clay oven company - grill, tandoori og pizza ovner med steinild

The Clay Oven Company er den ledende produsenten av griller, tandoorer, pizzaovner med steinild. I over 44 år har vi levert våre høykvalitets leirovner og kommersielle griller til restaurant-, hotell- og cateringbransjen over hele verden.


Clay Oven Group ble etablert i 1974 av Mr Antony Gulian, og har utmerkelsen for å være de første masseprodusentene av leirovner i en region som spenner over flere kontinenter. Å bringe på markedet den verdensberømte og høyt respekterte Shahi Tandoor® som har vært enormt innflytelsesrik i den vestlige utviklingen av den asiatiske restaurantbransjen.

Besøk hjemmesiden til The clay oven company

I løpet av årene ettersom det familiedrevne selskapet har utvidet seg, har nye produkter dukket opp fra vårt prisbelønte designteam. Dette har resultert i at Clay Oven Group har blitt ledende produsenter av kokeutstyr med steinovn; flammegriller og skreddersydde spesialovner.


Etter å ha produsert cateringutstyr siden 1974, forstår vi den konkurransedyktige karakteren til restaurantbransjen - det er derfor vi hele tiden utvikler matlagingsutstyret vårt for å gi våre kunder et konkurransefortrinn. Fra Mosaic Tandoor Collection, til Clayburn Pizza Oven-serien og Robata Flame Grill - produktene våre har bidratt til å utvikle teatermatlaging, og redefinerte matopplevelsen foran huset.