SOFTCOOKING / SOUS VIDE
Softcook betyr å koke på lav temperatur, mens Sous Vide betyr “under vakuum”. Altså er denne metoden vakuumpakket mat som tilberedes med lavtemperaturkoking. Dette gir et resultat som betyr at man beholder alle næringstoffer og smaker i maten. I tillegg vil for eksempel en biff bli ekstremt mør med lavtemperaturkoking / sous vide. Du trenger bare legge maten i posen, krydre den, vakumere og legge i vannbadet.
Nyhetsbrev
Motta nyheter og tilbud på e-post
Kok og stekeutstyr
Kontakt oss
Infosenter
Gastrotech AS
Industriveien 20A
2020 Skedsmokorset
Tlf. 22 53 53 58
E-post salg@gastrotech.no
Org nr 911 666 995
Vi bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål, inkludert:
1. Statistiske
Ved å trykke «Godta alle informasjonskapsler» gir du ditt samtykke til alle disse formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på «Juster dine preferanser»,
og velg avkrysningsboksen for dine preferanser og trykk deretter «Lagre mitt valg»
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken. Les mer om hvordan vi bruker dem i vår personvernerklæring.