Kiosk, fast food og convenience – innredning og utstyr

Få hjelp til å sette opp kiosk og convenience-restaurant

Utstyrsleverandør og koordinator. Partner og totalleverandør. Det er oss i Gastrotech, og slik hjelper vi deg med ditt neste kiosk-prosjekt.

 

En kiosk bygget for folk i farta

En kiosk/convenience-restaurant er kilde til nyheter, snacks og påfyll. Et sted hvor folk kan ta seg en kjapp matbit i hånda. Men det er også en arbeidsplass for folk som er i farta på jobb. I perioder med høyt trykk, når køen er lang og sulten, er det derfor essensielt at kjøkkenet er bygget for å både plasseffektiv og tidseffektiv kioskdrift.

 

Rask ekspedering gir mer fornøyde kunder, noe som igjen kan gi utslag på bunnlinja. En gjennomtenkt plan og smarte løsninger er derfor noe vi er opptatt av når vi bygger kiosker for våre kunder. Slik vil vi også tenke når vi planlegger og prosjekterer ditt serveringssted.

 

Alt av kiosk- og fast food-utstyr

Ingen virksomhet er lik, ei heller kiosker og convenience-restauranter. For å kunne tilby en best mulig løsning, tilpasser vi alltid prosjektet. Lokaler, budsjett, ønsker og behov – og mennesker. Alt spiller inn. Og fordi vi er en totalleverandør, blir det enkelt for dere, fordi dere kun trenger å forholde dere til én aktør.

 

Det betyr blant annet at vi fikser alt av inventar og fast food-utstyr storkjøkkenet trenger. Fra frityrkoker, grill og pizzaovn til displaykjølere og kaffemaskiner. Har vi ikke produktene dere trenger allerede, skaffer vi dem. Det er så enkelt.

 

Få skreddersydd tilbud på kiosk

Står dere i startgropa og skal i gang med å sette opp en convenience-restaurant, kiosk eller storkjøkken? For å få hjelp til å komme dere videre – og i mål – kontakt oss. Vi kommer på uforpliktende befaring og gir dere gjerne et skreddersydd tilbud.

 

Kontakt oss for uforpliktende prat eller gratis befaring.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post