Når mat er tilberedt og overlatt til å kjøles ned mister den sakte men sikkert de beste smakene og kvalitetene. Tecnomac-hurtigkjølere gjør det mulig å senke temperaturen i kjernen av mat som nettopp er tilberedt, ned til +3°C så rask som mulig. Hastigheten til en slik prosess er viktig fordi den tillater en reduksjon i bakteriell spredning som er spesielt kritisk når maten holder temperaturer mellom +65°C og +10°C. Det endelige resultatet blir matsikkerhet og bevaring av matens kvalitet, farge og duft.
Nyhetsbrev
Motta nyheter og tilbud på e-post
Kontakt oss
Infosenter
Gastrotech AS
Industriveien 20A
2020 Skedsmokorset
Tlf. 22 53 53 58
E-post salg@gastrotech.no
Org nr 911 666 995
Vi bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål, inkludert:
1. Statistiske
Ved å trykke «Godta alle informasjonskapsler» gir du ditt samtykke til alle disse formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på «Juster dine preferanser»,
og velg avkrysningsboksen for dine preferanser og trykk deretter «Lagre mitt valg»
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken. Les mer om hvordan vi bruker dem i vår personvernerklæring.