Blåsekjøler

Bestill gratis befaring

Når mat er tilberedt og overlatt til å kjøles ned mister den sakte men sikkert de beste smakene og kvalitetene. Tecnomac-hurtigkjølere gjør det mulig å senke temperaturen i kjernen av mat som nettopp er tilberedt, ned til +3°C så rask som mulig. Hastigheten til en slik prosess er viktig fordi den tillater en reduksjon i bakteriell spredning som er spesielt kritisk når maten holder temperaturer mellom +65°C og +10°C. Det endelige resultatet blir matsikkerhet og bevaring av matens kvalitet, farge og duft.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post

Hvorfor oss?

1. Vi er kreative og teknisk dyktige

2. Kan levere spesialbygget av det meste

 

Hvordan gå frem -

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger