Zumex - Juicepresser

Hos Zumex tror vi på en sunnere verden. Derfor er målet vårt, etter mer enn 35 års erfaring med design av juiceløsninger for frukt og grønnsaker, å fortsette å forbedre menneskers velvære. Zumex er synonymt med banebrytende design og innovasjon. Zumex har et bredt utvalg av juiceløsninger som gjør forbruk av fersk juice tilgjengelig i sektorer som gjestfrihet, catering og detaljhandel. Zumex sin industriavdeling spesialiserer seg på å utvikle skreddersydde prosjekter for industriell juiceutvinning. 

Besøk hjemmesiden til Zumex

Omhyggelig design fra innsiden og ut, mens du alltid satser på effektivitet og funksjonalitet. Banebrytende linjer og finish, med robuste og motstandsdyktige materialer.  

 Zumex har ledet etableringen av et nytt segment innen juicekategorien: presset juice i butikk, som har vokst 12 % i volum og 15 % i verdi, og fremmer forbruket og distribusjonen av alle typer sitrusfrukter, uavhengig av utseende eller størrelse. På denne måten skaper Zumex mindre matsvinn på grunn av bruken av alle de fruktene og grønnsakene som anses som "stygge produkter", produkter som har blitt avvist på markedet av estetiske årsaker.