Kafé og kaffebar – innredning og utstyr

Få hjelp til å bygge ny kafé og/eller kaffebar

Er ambisjonen å starte opp en ganske enkel kaffebarløsning? Eller å utkonkurrere kafeen på hjørnet? Uansett, vi er totalleverandøren som hjelper dere med både planer og prosjektering.

 

Mer enn en kaffepause

Visste du at en gjennomsnittlig nordmann drikker nærmere 4 kopper kaffe om dagen? Det er ingen tvil om at vi verner om vårt sorte gull – og at kaffekoppen i praksis utgjør langt mer enn en oppkvikkende drikk.

 

Et avbrekk. En pustepause. Et sosialt samlingspunkt.

 

Sørg derfor for at husets kaffebar blir et sted som ikke bare serverer kaffe, men som legger til rette for alt det rundt. En kafé der menneskene samles og trives. Med oss på laget kan dere få skreddersydd en kaféløsning med innredning, interiør, kaffebarutstyr, planløsning og stemning som matcher både lokalene, menneskene – og budsjettet.

 

Vi har tidligere satt opp kafeer og kaffebarer i blant annet ​kontorlokaler, kantinekjøkken, og sykehus.

 

En komplett kaffebarløsning

At vi er en totalleverandør på kafé, betyr at dere kun trenger å forholde dere til én aktør. Det betyr at vi ikke bare er en utstyrsleverandør som skaffer alt kaffebaren trenger av kaféutstyr og innredning.

 

Vi er også en sparringspartner og rådgiver på ​hva​ dere trenger – og ​hvordan ​det kan løses.​ N​ år vi sammen har spikret planene, hjelper vi dere også med gjennomføringen ved å koordinerer hele prosessen. Stort enklere blir det ikke å sette opp en kafé eller kaffebar på huset.

 

Kontakt oss for gratis befaring

Ikke sikker på hvor dere skal begynne? Et enkelt førstesteg, er å kontakte oss for gratis befaring. Da tar vi en titt på lokalene dere har, blir kjent med både behov, ønsker og budsjett. Deretter får dere et tilbud på en komplett kaffebarløsning, med kaféutstyr, montering, ferdigstilling – og service. Helt uforpliktende, selvfølgelig.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post