Prosjektering av vaskeri og tørkerom

Nøkkelen til et profesjonelt vaskeri eller tørkerom er god planlegging, og utstyr av høy kvalitet og robusthet.

 

Som totalleverandør er vi med som rådgivere, utstyrsleverandører og koordinatorer av hele prosessen. Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får et skreddersydd, effektivt og robust vaskeri som tilfredsstiller alle deres behov.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller befaring. ​Eller les mer om hvordan en prosjekteringsprosess typisk foregår under:

 

Løpende rådgivning og kvalitetssikring

Vi sørger kontinuerlig for å gi råd og kvalitetssikre alle ledd i prosessen. Dette er for å sikre at dere får et effektivt og robust vaskeri som er skreddersydd deres behov.

 

Befaring og kartlegging av behov for vaskeri

Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring for å få innsikt i deres behov for utstyr og hvilket bruksmønster vaskeriet bør dimensjoneres for, samt utforske mulige løsninger for utforming.

 

Løsningsforslag og prosjektering

Så fort vi har kartlagt behovene, setter vi i gang med å utforme skisser til mulige løsninger. Deretter tilpasser vi løsningsforslag og planskisser etter deres tilbakemeldinger og innspill, til vi har vi en skreddersydd plan for prosjektering av vaskeriet.

 

Montering av vaskeriutstyr

Når vi har en god prosjekteringsplan på plass, bestiller vi nødvendig utstyr og materialer som trengs til vaskeriet eller tørkerommet. Deretter koordinerer vi håndverkere og prosess slik at vi så effektivt som mulig får montert og installert vaskeriutstyret.

 

Ferdigstilling og dokumentasjon

Gjennom hele prosessen sørger vi for god arbeidsflyt og kvalitetssikring av utstyr, slik at du kan være trygg på at prosessen går så effektivt og smertefritt som mulig.

 

Når alt er klart får dere god dokumentasjon på arbeidet.

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post