Varemerker

ASKO

ASKO har litt av en historie. Det hele begynte i 1950 i Vara i Sverige, da en ung og oppfinnsom mann drømte om å lage en vaskemaskin til moren sin, for å gjøre livet hennes lettere. En unik og energieffektiv maskin med effektivt vannforbruk, slik at den kunne gjenspeile bondens kjærlighet til naturen. En med overlegen rengjøringseffekt og pålitelighet som kunne varme opp vann og sentrifugere, og som til og med hadde solide tromler i rustfritt stål.


I mer enn 70 år har ASKOs produkter hjulpet mennesker over hele verden til å lage mat, vaske og ta seg av familien med størst mulig hensyn til miljøet. Med en unik skandinavisk tilgang kombinerer ASKO prisvinnende design med smarte funksjoner og løsninger og skaper produkter som blir en uunnværlig del av hjemmet og livet ditt.

Besøk hjemmesiden til ASKO


Alto Shaam

Siden 1955 har Alto-Shaam hatt banebrytende løsninger for matservering som bygger kundenes tillit til deres virksomhet - slik at de kan omfavne innovative tilnærminger som resulterer i lønnsomme muligheter. Med vårt intuitive og pålitelige design oppnår våre kunder større avkastning på investeringene sine mens de øker menyene.

Alto-Shaam leverer varmholding, Vector multi ovner, kok/stek og hold, kombidampere, kyllinggriller og røykovner.

Besøk hjemmesiden til Alto-Shaam

Animo

Animo lager kaffemaskiner og utstyr for folk som ønsker å servere god kaffe. Brukervennlige maskiner med en mengde alternativer som er holdbare og praktiske å vedlikeholde.

Besøk hjemmesiden til Animo

Astoria

For at gleden av en god kaffe skal gjøres tilgjengelig for alle, har Astoria skapt HYbrid, en ny generasjon kaffemaskiner som tilbyr en unik kaffeekstraksjon (som bare finnes på tradisjonelle maskiner) konjugert med brukervennligheten av en helautomatisk. Med HYbrid blir ritualen for kaffekoking Easy Pleasure: enkel å tilberede for operatøren, ren nytelse for kaffeelskeren. Enkel nytelse.

Besøk hjemmesiden til Astoria

Atollspeed

Den velprøvde hybridovnskombinasjonen og mikrobølgeteknologi gjør baking, steking og matlaging opptil 20 ganger raskere. Perfekt bruning og skorpe for å gi en utmerket smak. Den har en kort oppvarmingsfase, med lav strålevarme. Samtidig som den har nedkjølingsmodus for rask rengjøring. High speed ovner er rett og slett raskere. 

Besøk hjemmesiden til Atollspeed

Berkel

Etter over 100 år betyr Berkel fortsatt perfeksjon, pålitelighet, innovasjon og holdbarhet. Et sett med verdier overlevert med stolthet og delt hver dag med de som går inn i denne verden. Fordi Berkel ikke bare er et varemerke, det er en livsstil, en lidenskap! Det er dedikasjon til eleganse og kvalitet. Berkel er kjærlighet til alt vakkert og unikt. Jakten på perfeksjon oversettes til mest oppmerksomhet på detaljer, noe som bare er mulig takket være en helt håndverksmessig produksjonsprosess. De høypresisjonsmekaniske egenskapene forbedrer kvaliteten på det oppskårne produktet og blander seg med skjønnheten og den ekstraordinære appellen til Berkel-skjæremaskiner.

Besøk hjemmesiden til Berkel

Dihr

DIHR er verdensledende innen produksjon av profesjonelle oppvaskmaskiner.Med sin automatiserte produksjon produserer Dihr en maskin hvert 3. minutt (fra metallplate til ferdig i emballasjeskassen) og DIHR var blant de aller første selskapene i verden som produserte profesjonelle oppvaskmaskiner. Dihr eksporterer til 95 land over hele verden med 70 forskjellige kommersielle merker.

Besøk hjemmesiden til Dihr

Echtermann

130 ÅR AV OPPLEVELSE OG INNOVASJON

Vi ser tilbake med stolthet og gleder oss til fremtiden

Besøk hjemmesiden til Echtermann

Edlund

I 95 år har Edlund vært i forkant av kjøkkenutstyr. De har boksåpnere og vekter i alle størrelser, samtidig som de har litt småkjøkken utstyr slik som knivholdere. De har blitt anerkjent gjentatte ganger for utmerket produkt design og banebrytende innovasjon.


Besøk hjemmesiden til Edlund

Egro

Egro har produsert verdens fineste espressomaskiner siden 1934. Utviklingen av den første helautomatiske modellen i 1972 viser Egros unike bransjeerfaring.

Enten det er en enkel totrinns maskin eller en revolusjonerende helautomatisk ett-trinns modell, så finnes det en Egro-modell for deg.

Besøk hjemmesiden til Egro

Fresvik Produkter

Isolasjonselement til kjøle- og fryseindustrien og byggmarknaden sidan 1980.

Basert på modular skreddersyr vi løysingar for både næringsmiddelindustrien, institusjonar og storkjøkken, skip og offshoreinstallasjonar. Fresvik Produkt er i dag marknadsleiar på kjøle- og fryserom til daglegvarehandel, bensinstasjonar og storkioskar.

Besøk hjemmesiden til Fresvik produkter

Fribergs

Fribergs Verkstäder er et selskap med moderne fabrikkløsninger i lokaler og produksjonsteknologi. ISO-sertifisert i henhold til ISO 9001.

Besøk hjemmesiden til Fribergs

Frucosol

Selskapet ble opprettet i 1991 som produsent av sitrusjuicers. Og i dag produserer Frucosol produkter for horeca-virksomheten.

Besøk hjemmesiden til Frucosol

Gamko

I dag sysselsetter Gamko over 120 ansatte og er et vellykket og lønnsomt globalt selskap. ITW har fokusert på å forbedre Gamkos effektivitet, og produsere konkurransedyktige produkter av høy kvalitet ved Etten-Leur-fabrikken i Nederland, som er distribuert over hele verden. Gamko ble tildelt ISO 9001 og 14001 akkrediteringer, og er nå posisjonert som eksperten på markedet for kommersiell barkjøling.

Besøk hjemmesiden til Gamko

Gram Commercial

Made in Denmark

Ca. 90 % av alle Gram produktene som blir solgt våre markeder er produsert (og utviklet) på fabrikken vår i Vojens i Syd Jylland, Danmark. Det er byen hvor bedriften vår tilbake i 1901 ble grunnlagt, da fabrikant Hans Gram bygde sitt maskinverksted på 100 m2 som bl.a. kunne levere komplette meierier.

Besøk hjemmesiden til Gram

HENDI

Mer enn 4000 artikler

Sortimentet består av mer enn 4000 artikler som er satt sammen for det profesjonelle storhusholdningsmarkedet. Enten det gjelder basismateriell eller spesialartikler, kan HENDI tilby deg en totalpakke i enhver situasjon og vet hva den profesjonelle brukeren ser etter.


HENDI leverer blant annet kjøkkenredskaper, frityrkokere, buffetartikler, elektriske og gassapparater, små kjøkkenapparater, serveringsredskaper, porselen og bestikk.

Produktutvikling

Som leverandør av non-food cateringprodukter utvikler HENDI kontinuerlig innovative produkter og løsninger som er skreddersydd etter brukernes ønsker og kvalitetskrav. Aspekter som 'mer effektiv', 'mer hygienisk' og 'rimelig kvalitet' spiller en stor rolle i dette. Selv etter introduksjonen av produktene, vil HENDI fortsette å jobbe med forbedringer i henhold til tilbakemeldinger fra markedet.

Besøk hjemmesiden til HENDI

HLF

Hver HLF kaffemaskin produseres i vår fabrikk med lidenskap og nøyaktighet i detaljene. Her møter den høyeste teknologien vår unike italienske design.


Takket være interne avdelinger jobber HLF kontinuerlig med innovasjon for å tilby produkter av høy kvalitet.

Hver HLF kaffemaskin kommer med grunnleggende funksjoner, som berøringsskjerm, wi-fi, bluetooth og fjernkontroll, men kan tilpasses etter ethvert behov.

Besøk hjemmesiden til HLF

Hamilton Beach

Hamilton Beach er høyt ansett for sin komplette serie med innovative produkter som finnes på hoteller, restauranter og barer over hele verden. Da Louis H. Hamilton og Chester Beach slo seg sammen på begynnelsen av 1900-tallet, visste de lite at samarbeidet deres ville føre til mer enn 100 år med industrinyheter som ville spres til hjem og bedrifter over hele verden.


Besøk hjemmesiden til Hamilton Beach

Henkovac

Henkovac er basert i Nederland og er en av oppfinnerne av vakuumpakningsmaskinen. Henkovac kombinerer nesten 70 års erfaring med håndverk, avansert design og produksjonsteknologi. Dette sikrer at alle Henkovac-maskiner er innovative og pålitelige mens de overholder de høyeste kvalitetsstandarder.

Se hjemmesiden til Henkovac

Hounö

Det er ganske tydelig fra navnet at en kombiovn kombinerer tilberedningsmetoder. Allsidigheten ved å kombinere konveksjon, damp og fuktighetsfunksjoner åpner en verden av muligheter og til og med sjansen til å spare plass ved å erstatte andre kjøkkenapparater.


Kombiovner kan brukes til en rekke matlagingsteknikker, inkludert steking, baking, grilling, damping, pannesteking og til og med sous-vide matlaging. Denne allsidigheten gjør kombien til et ideelt valg for storkjøkken. I tillegg kan denne kombinasjonen av flere matlagingsfunksjoner i ett utstyr spare deg for tid, energi og penger på utstyrskostnader.

Besøk hjemmesiden til Hounö

Imesa

Vi støtter folk med våre tjenester og designer teknologisk avanserte produkter, forenkler deres liv, gjør dem trygge og komfortable.

Våre produkter er designet for å håndtere ethvert stoff etter behov, gjennom et bevisst og bærekraftig forbruk av vann og energi.


50 års historie og erfaring. Vi i IMESA S.p.A. er den eneste italienske produsenten hvis kjernevirksomhet også er et kall: behandling av alle typer stoff, fra vask til etterbehandling.

Besøk hjemmesiden til Imesa

Jolyice

Castel MAC ble grunnlagt for lenge siden i 1963, og er et selskap spesialisert på profesjonell kjøling.

Kjent som en av lederne innen produksjon av ismaskiner, har Castel Mac også jobbet med utvikling og produksjon av kjøleskap og et bredt utvalg av blast chillers-frysere.

Selskapet er gjennom teknisk innovasjon og innføring av de mest innovative tekniske løsningene en av de viktigste verdensaktørene i Horeca-markedet

Besøk hjemmesiden til Jolyice

Keenon Robotics

Keenon Robotics Co., Ltd. er en kunstig intelligens-bedrift som tilbyr intelligente ubemannede leveringsløsninger for globale bedrifter. Keenon Robotics ble grunnlagt i 2010, og har hovedkontor i Shanghai. Ved å bruke avanserte intelligente tjenesteroboter og AI-teknologi har selskapet skapt effektive, stabile, pålitelige, praktiske løsninger og hjelper bedrifter i ulike bransjer rundt om i verden med å forbedre tjeneste effektiviteten. Og samtidig realisere intelligent oppgradering. For tiden betjener selskapet kunder fra ulike felt, inkludert Horeca, medisinsk behandling, hotell, spillested, forretningskontor, sykehjem og flyplasser. Med stabile og pålitelige produkter, rik global prosjekterfaring og effektiv ettersalgsservice av høy kvalitet, har Keenon Robotics blitt partner for mange andre kjente merker i inn- og utland, inkludert Haidilao, Banu Hotpot, Grandma's Home, Xin Bai Lu, Sichuan Xiangtianxia, ​​Guangzhou Restaurant og Spacelab Zero Gravity Restaurant.

MHS Schneidetechnik

Bedre, enklere og mer økonomisk - kravene til skjæringsteknologi fra MHS er så korte som de er konsistente. I over 25 år har MHS-Schneidetechnik GmbH vært en av de mest innovative internasjonale produsentene av skjæringsteknologi for næringsmiddelindustrien.

Se hjemmesiden til MHS Schneidetechnik

Macpan

Macpan har siden tidlig nittitallet operert på utenlandske marked. De startet i landene i Øst-Europa, for deretter å tilby maskiner og tjenester med høy merverdi og har nå nådd 175 land rundt om i verden.  

Besøk hjemmesiden til Macpan

Moduline

Moduline, som stoler på sin 30 års erfaring, designer, produserer og distribuerer moderne cateringløsninger i mer enn 40 land over hele verden.

For å lykkes med denne oppgaven, ansetter Moduline et team med svært erfarne ansatte i cateringutstyrssektoren, som bruker toppmoderne design og stålbehandlingssystemer. Moduline har et klart oppdrag: å utvikle løsninger for hverdagslige og fremtidige utfordringer, samtidig som innovasjon, kvalitet og pålitelighet sikres.

Besøk hjemmesiden til Moduline

Moretti forni

Siden 1946 har Moretti forni misjon vært å gi den perfekte bakeopplevelsen takket være SmartBaking®: den ideelle balansen mellom innovasjon og tradisjon.


Besøk hjemmesiden til Moretti forni


Nayati

Kok og stek i asiatisk stil. Kvalitet wok-løsninger fra enkle 1-bluss gass varianter for bord, til større løsninger med flere bluss. I mer enn 30 år har Nayati jobbet for å gi sine kunder, rundt om i verden, kvalitetsprodukter og tjenester.

Se hjemmesiden til Nayati

Novameta

Rustfri innredning. Novameta er den største og mest avanserte produsenten av kommersielt kjøkkenutstyr rustfritt stål i Baltikum og Skandinavia.

Se hjemmesiden til Novameta

Pacojet

Sveitsisk teknologi på sitt beste. Pacojet gjør dypfryste produkter om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem.

Hos Pacojet er de opptatt av konstant innovasjon. Som markedsleder siden den globale lanseringen av Pacojet i 1992, har de hatt en tett dialog med sine kunder for å tilby produkter av ypperste kvalitet og fremragende kundeservice.

Se hjemmesiden til Pacojet

Panem

I 1969 designet PANEM det første retarder-prover-skapet. For fagfolk i brød- og konditorier revolusjonerte denne banebrytende teknologien denne virksomheten, både når det gjelder arbeidskomfort og regelmessig produksjon. Siden starten har Panem alltid utviklet løsninger som, uansett aktivitet, bringer innovasjoner, pålitelighet, praktisk og lønnsomhet, samtidig som de jobber for å bevare kvaliteten på ferdige produkter.


For det formålet lytter PANEM-salgsteamet nøye til alle henvendelser og forespørsler som kommer fra alle markeder og videresender dem til FoU-avdelingen for å foreslå perfekt passende løsninger.


Besøk hjemmesiden til Panem

Pedrali

Pedrali ble etablert i 1963 i Palazzolo sull'Oglio, og er et italiensk selskap som produserer moderne designmøbler for bedrift og bolig i hovedkvarteret til Mornico al Serio (Bergamo), der det automatiserte lageret designet av arkitekten Cino Zucchi har base, og i treverket divisjon i Manzano (Udine).

Besøk hjemmesiden til Pedrali

Pifka

UAB PIFKA er produsent av butikkinnredning og andre kommersielle møbler.

Dette er en produsent med et sterkt ønske om å produsere høykvalitets møbler med fokus på kvalitet, gode ideer og med miljøet i senter.

Besøk hjemmesiden til Pifka

Pizza Group

Grunnlagt i 1974, PizzaGroup begynte med den første prosjekteringen og konstruksjonen av spesialmaskiner for industrisektoren.

Gjennom sin erfaring har PizzaGroup spesialisert seg selv i restaurantbransjen, med fokus på design og produksjon av markedet for cateringutstyr.

Besøk hjemmesiden til PizzaGroup

Promek

Siden 1967 har Promek vært et av de ledende selskapene i verden innen produksjon av drikkevaredispensere.

Besøk hjemmesiden til Promek

Rancilio

Espressomaskiner og kaffekverner av høy kvalitet. Elegant utførelse og innovative egenskaper.

En ledende profesjonell produsent innen kaffemaskinindustrien i Italia og over hele kloden.

Besøk hjemmesiden til Rancilio

Rational

Rational har i over 46år ønsket å tilby kundene de beste verktøyene til matlaging. I dag blir det daglig tilberedet 140milioner måltider i Rational-apparater rund om i verden. For å sikre at kundene får et perfekt apparat av høyeste kvalitet er det fire ansatte i Rational som kontrollerer hvert Rational-apparat før forsendelse. For å kvalitetssikre produktene og tilpasses alle de tekniske områdene.  

Besøk hjemmesiden til Rational 

Rieber

Mattransport, varmholding. Perfekt for kantiner, alders- og sykehjem. Enten du lagrer, forbereder, koker, transporterer eller serverer mat.

Se hjemmesiden til Rieber

Robot Coupe

Det er i Frankrike, i hjertet av Burgund, en kjent region for sin gastronomi, som Robot-coupe har opprettet for mer enn 40 år siden Robot-Coupe-matprosessoren.

Som forløper og markedsleder tilbyr Robot-coupe produsent av matlagingsutstyr et bredt spekter av maskiner tilpasset hvert profesjonelle behov (restauranter, institusjoner, delikatesseforretninger, catering, osv).

Se hjemmesiden til Robot Coupe

Rocam

Rocam ble født i en kjeller i innlandet i Milano i april 1974 av grunnleggeren Ezio Rastelli. Årets økonomiske oppblomstring sammen med et voksende antall kantiner, barer og restauranter hadde faktisk skapt behovet for en behagelig og rask servering av måltider i forretningspauser. Dermed er den første ståltjenestevognen helt laget for hånd.

Se hjemmesiden til Rocam

Rustfrie Bergh

Rustfrie Bergh AS produserer kjøleutstyr og andre rustfrie produkter til storkjøkkenbransjen. Og de kan levere alt ifra en enkelt stående benk til komplette serveringslinjer.

Høy kvalitet, tidsriktig og funksjonell design, driftssikkerhet, høy servicegrad, fokus på hygiene samt topp moderne produksjonsutstyr gjør at når du velger Rustfrie Bergh så velger du kvalitet.

Scanbox

Thermoutstyr for oppbevaring og transport av kald og varm mat. Med kvalitet i hver detalj og en solid utside som beskytter finessene på innsiden.

Se hjemmesiden til Scanbox

Scharfen

Scharfen startet i 1919 som en låsesmed butikk før de to år seinere ble omdøpt til Hermann Scharfen werkzeugmaschinenfabrik. I 1954 utviklet de sin første elektriske skjære maskin og solgte dem med raskt voksende suksess, spesielt i Europa og USA. Siden 90-tallet har alle maskinene blitt produsert i rustfritt stål. Hvorfor rustfritt stål? Rustfritt stål er førstevalget når det kommer til holdbarhet, kvalitet og korrosjonsbestandighet. Det beste vil være det billigste i det lange løp sier Scharfen. 

Besøk hjemmesiden til Scharfen

Sinmag Europe

Hos Sinmag Europe sjekker de systematisk hver maskin før sending. Teamet deres er elektromekanikere, med mer enn 10 års erfaring, verifiserer at hver maskin oppfyller standardene og kravene til våre kunder. Dette garanterer et produkt som oppfyller dine forventninger.

Besøk hjemmesiden til Sinmag Europe

Sirman

I 50 år har Sirman produsert de fineste matforedlingsmaskinene for det profesjonelle kjøkkenet, kjøttforedlings- og detaljindustrien.

Besøk hjemmesiden til Sirman

Stayhot

Varmelamper for fremtidens kjøkken

Stayhot er en familiebedrift med over 30 års erfaring i cateringindustrien. De produserer høykvalitets varmholdingsprodukter til restauranter, hoteller og storkjøkken. Gjennom en kombinasjon av egenproduserte produkter og tett samarbeid med noen av de mest respekterte selskapene i bransjen, streber vi etter å kunne tilby et solid spekter til våre kunder.

Besøk hjemmesiden til Stayhot

Tecnoinox

Tecnoinox er et italiensk produksjonsselskap som tilbyr et omfattende utvalg av modulkjøkken og profesjonelle ovner for cateringindustrien.


Tecnoinox produserer høykvalitets kombiampere og koke/stekeutstyr til alle mulige formål. Tecnoinox har noe for alle prisklasser og med en range som strekker seg fra den enkle brukeren til den super avanserte kokken som bruker alle funksjoner.


Besøk hjemmesiden til Tecnoinox

Tecnomac

Tecnomac (Castel Mac) er kjent som en av lederne innen produksjon av retarder provere, og har også jobbet med utvikling og produksjon av kjøleskap og et bredt spekter av blåsekjølere og blåse frysere. Selskapet er, gjennom teknisk innovasjon og innføring av de mest innovative tekniske løsningene, en av verdens viktigste aktører. Tecnomac har en dyp kunnskap om kjøleteknikker, som sammen med sin hengivenhet til kvalitet, gjør det mulig å oppnå en perfekt produksjonsprosess. Produktene, et resultat av grundig forskning og nøyaktig design, gjennomgår hyppige laboratorietester og er nøye installert, fordi vårt mål er å forhindre defekter, klar over at kundene ønsker pålitelige, brukervennlige maskiner. Produktene blir kontrollert og testet under spesielt krevende forhold, for å sikre at totalkvalitetsstandarder overholdes.

Besøk hjemmesiden til Tecnomac

Tefcold

TEFCOLD har levert pålitelige produkter og lønnsomme løsninger som er i stand til å oppfylle kravene til enhver kunde for kommersiell kjøling/frysing av mat og drikke i over 30 år.

Vi er en av markedslederne innen kjøling og frysing, og skaper verdier for kundene våre gjennom innsikt, empati og erfaring. 35 000 enheter på lager og strømlinjeformet logistikk betyr at vi også kan levere raskt og presist. Uansett mengde som kreves. Legg til kompetent rådgivning og personlig service basert på vår helhjertede lidenskap for kjøling, frysing og våre kunder.

Besøk hjemmesiden til Tefcold

The clay oven company

The Clay Oven Company er den ledende produsenten av griller, tandoorer, pizzaovner med steinild. I over 44 år har vi levert våre høykvalitets leirovner og kommersielle griller til restaurant-, hotell- og cateringbransjen over hele verden.


Clay Oven Group ble etablert i 1974 av Mr Antony Gulian, og har utmerkelsen for å være de første masseprodusentene av leirovner i en region som spenner over flere kontinenter. Å bringe på markedet den verdensberømte og høyt respekterte Shahi Tandoor® som har vært enormt innflytelsesrik i den vestlige utviklingen av den asiatiske restaurantbransjen.

Besøk hjemmesiden til The clay oven company

Varimixer

I 1915 grunnla en ung dansk mekaniker ved navn Palle Hoff Wodschow virksomheten som skulle fortsette å bli verdenskjent for å være ‘Strong as a Bear’. Fokuset var da på miksere for profesjonelle brukere, og det er fortsatt det samme i dag. Miksere som viser styrken og kompetansen som følger av denne spesialiseringen. Bjørnen blir fortsatt brukt som varemerke og symbol i over 100 år med dansk håndverk, kvalitet og banebrytende design og funksjon.

Besøk hjemmesiden til Varimixer

Wiesheu

Prinsipper for vellykket vekst.

WIESHEU representerer innovative produkter og løsninger for profesjonelle brukere av bakerovner i butikk og supplerer dette med utmerket kundeservice.

Besøk hjemmesiden til Wiesheu

Zumex

Hos Zumex tror vi på en sunnere verden. Derfor er målet vårt, etter mer enn 35 års erfaring med design av juiceløsninger for frukt og grønnsaker, å fortsette å forbedre menneskers velvære. Zumex er synonymt med banebrytende design og innovasjon. Zumex har et bredt utvalg av juiceløsninger som gjør forbruk av fersk juice tilgjengelig i sektorer som gjestfrihet, catering og detaljhandel. Zumex sin industriavdeling spesialiserer seg på å utvikle skreddersydde prosjekter for industriell juiceutvinning. 

Besøk hjemmesiden til Zumex

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post