Varemerker

Alto Shaam

Siden 1955 har Alto-Shaam hatt banebrytende løsninger for matservering som bygger kundenes tillit til deres virksomhet - slik at de kan omfavne innovative tilnærminger som resulterer i lønnsomme muligheter. Med vårt intuitive og pålitelige design oppnår våre kunder større avkastning på investeringene sine mens de øker menyene.

Alto-Shaam leverer varmholding, vector multi ovner, kok/stek og hold, kombidampere, kyllinggriller og røyovner.

Besøk hjemmesiden til Alto-Shaam

Animo

Animo lager kaffemaskiner og utstyr for folk som ønsker å servere god kaffe. Brukervennlige maskiner med en mengde alternativer som er holdbare og praktiske å vedlikeholde.

Besøk hjemmesiden til Animo

Arvid Nordquist

Arvid Nordquist HAB er en kaffeprodusent og har blant annet Sveriges første kaffebrenneri drevet av fornybar energi. 100 % bærekraftig sertifisert - 100 % klimakompensert - 100 % Arabicabønner av høyeste kvalitet.

Besøk hjemmesiden til Arvid Nordquist

Brunner Anliker

Brunner-Anliker er en ledende produsent av maskiner for kutting, hogging, riving, sliping og deklumping av matvarer. Deres 80 ansatte produserer høykvalitetsprodukter i Sveits (Ticino), som deretter selges over hele verden.

Besøk hjemmesiden til Brunner-Anliker

Capic

Capic har siden 1955 produsert storkjøkken og matindustri utstyr. De er fortsatt en uavhengig og en familieeid virksomhet og produserer alt sitt utstyr i Frankrike.

Besøk hjemmesiden til Capic

Classic Gastro

Classic Gastro A / S er et dansk produksjonsselskap som gjennom årene har levert storkjøkkenutstyr til hele Skandinavia. Og er en av markedslederne innen kokegryter til storkjøkken og produksjonskjøkken.

Besøk hjemmesiden til Classic Gastro

DPS Tableware

DPS Servise spesialiserer seg på distribusjon av servise- og matserveringsløsninger til horeca.

Besøk hjemmesiden til DPS Tableware

Dihr

DIHR er verdensledende innen produksjon av profesjonelle oppvaskmaskiner.Med sin automatiserte produksjon produserer Dihr en maskin hvert 3. minutt (fra metallplate til ferdig i emballasjeskassen) og DIHR var blant de aller første selskapene i verden som produserte profesjonelle oppvaskmaskiner. Dihr eksporterer til 95 land over hele verden med 70 forskjellige kommersielle merker.

Besøk hjemmesiden til Dihr

Echtermann

130 ÅR AV OPPLEVELSE OG INNOVASJON

Vi ser tilbake med stolthet og gleder oss til fremtiden

Besøk hjemmesiden til Echtermann

Egro

Egro har produsert verdens fineste espressomaskiner siden 1934. Utviklingen av den første helautomatiske modellen i 1972 viser Egros unike bransjeerfaring.

Enten det er en enkel totrinns maskin eller en revolusjonerende helautomatisk ett-trinns modell, så finnes det en Egro-modell for deg.

Besøk hjemmesiden til Egro

Eneka

ENEKA UAB har siden 1998 produsert avløpsanlegg, olje- og fettutskillere, tanker under/over bakken og regnvannssystemer.

Besøk hjemmesiden til Eneka

FineDine

Fine Dine er en del av et internasjonalt konsern hvis formål og oppgave er å produsere og selge gjennom et nettverk av forhandlere toppkvalitetsløsninger for horeca industrien.

Besøk hjemmesiden til FineDine

Fresvik Produkter

Isolasjonselement til kjøle- og fryseindustrien og byggmarknaden sidan 1980.

Basert på modular skreddersyr vi løysingar for både næringsmiddelindustrien, institusjonar og storkjøkken, skip og offshoreinstallasjonar. Fresvik Produkt er i dag marknadsleiar på kjøle- og fryserom til daglegvarehandel, bensinstasjonar og storkioskar.

Besøk hjemmesiden til Fresvik produkter

Fribergs

Fribergs Verkstäder er et selskap med moderne fabrikkløsninger i lokaler og produksjonsteknologi. ISO-sertifisert i henhold til ISO 9001.

Besøk hjemmesiden til Fribergs

Frucosol

Selskapet ble opprettet i 1991 som produsent av sitrusjuicers. Og i dag produserer Frucosol produkter for horeca-virksomheten.

Besøk hjemmesiden til Frucosol

Gram Commercial

Made in Denmark

Ca. 90 % av alle Gram produktene som blir solgt våre markeder er produsert (og utviklet) på fabrikken vår i Vojens i Syd Jylland, Danmark. Det er byen hvor bedriften vår tilbake i 1901 ble grunnlagt, da fabrikant Hans Gram bygde sitt maskinverksted på 100 m2 som bl.a. kunne levere komplette meierier.

Besøk hjemmesiden til Gram

Grandimpianti

Når du trenger pålitelighet, kvalitet og funksjonalitet så bør Grandimpianti være med i vurderingen før du kjøper. Med et komplett utvalg innen profesjonelt vaskeriutstyr og italiensk design er Grandimpianti en komplett leverandør.

Besøk hjemmesiden til Grandimpianti

Henkovac

Henkovac er basert i Nederland og er en av oppfinnerne av vakuumpakningsmaskinen. Henkovac kombinerer nesten 70 års erfaring med håndverk, avansert design og produksjonsteknologi. Dette sikrer at alle Henkovac-maskiner er innovative og pålitelige mens de overholder de høyeste kvalitetsstandarder.

Se hjemmesiden til Henkovac

MHS Schneidetechnik

Bedre, enklere og mer økonomisk - kravene til skjæringsteknologi fra MHS er så korte som de er konsistente. I over 25 år har MHS-Schneidetechnik GmbH vært en av de mest innovative internasjonale produsentene av skjæringsteknologi for næringsmiddelindustrien.

Se hjemmesiden til MHS Schneidetechnik

Nayati

Kok og stek i asiatisk stil. Kvalitet wok-løsninger fra enkle 1-bluss gass varianter for bord, til større løsninger med flere bluss. I mer enn 30 år har Nayati jobbet for å gi sine kunder, rundt om i verden, kvalitetsprodukter og tjenester.

Se hjemmesiden til Nayati

Novameta

Rustfri innredning. Novameta er den største og mest avanserte produsenten av kommersielt kjøkkenutstyr rustfritt stål i Baltikum og Skandinavia.

Se hjemmesiden til Novameta

Pacojet

Sveitsisk teknologi på sitt beste. Pacojet gjør dypfryste produkter om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem.

Hos Pacojet er de opptatt av konstant innovasjon. Som markedsleder siden den globale lanseringen av Pacojet i 1992, har de hatt en tett dialog med sine kunder for å tilby produkter av ypperste kvalitet og fremragende kundeservice.

Se hjemmesiden til Pacojet

Pedrali

Pedrali ble etablert i 1963 i Palazzolo sull'Oglio, og er et italiensk selskap som produserer moderne designmøbler for bedrift og bolig i hovedkvarteret til Mornico al Serio (Bergamo), der det automatiserte lageret designet av arkitekten Cino Zucchi har base, og i treverket divisjon i Manzano (Udine).

Besøk hjemmesiden til Pedrali

Pifka

UAB PIFKA er produsent av butikkinnredning og andre kommersielle møbler.

Dette er en produsent med et sterkt ønske om å produsere høykvalitets møbler med fokus på kvalitet, gode ideer og med miljøet i senter.

Besøk hjemmesiden til Pifka

Pizza Group

Grunnlagt i 1974, PizzaGroup begynte med den første prosjekteringen og konstruksjonen av spesialmaskiner for industrisektoren.

Gjennom sin erfaring har PizzaGroup spesialisert seg selv i restaurantbransjen, med fokus på design og produksjon av markedet for cateringutstyr.

Besøk hjemmesiden til PizzaGroup

Promek

Siden 1967 har Promek vært et av de ledende selskapene i verden innen produksjon av drikkevaredispensere.

Besøk hjemmesiden til Promek

Rancilio

Espressomaskiner og kaffekverner av høy kvalitet. Elegant utførelse og innovative egenskaper.

En ledende profesjonell produsent innen kaffemaskinindustrien i Italia og over hele kloden.

Besøk hjemmesiden til Rancilio

Rieber

Mattransport, varmholding. Perfekt for kantiner, alders- og sykehjem. Enten du lagrer, forbereder, koker, transporterer eller serverer mat.

Se hjemmesiden til Rieber

Robot Coupe

Det er i Frankrike, i hjertet av Burgund, en kjent region for sin gastronomi, som Robot-coupe har opprettet for mer enn 40 år siden Robot-Coupe-matprosessoren.

Som forløper og markedsleder tilbyr Robot-coupe produsent av matlagingsutstyr et bredt spekter av maskiner tilpasset hvert profesjonelle behov (restauranter, institusjoner, delikatesseforretninger, catering, osv).

Se hjemmesiden til Robot Coupe

Rocam

Rocam ble født i en kjeller i innlandet i Milano i april 1974 av grunnleggeren Ezio Rastelli. Årets økonomiske oppblomstring sammen med et voksende antall kantiner, barer og restauranter hadde faktisk skapt behovet for en behagelig og rask servering av måltider i forretningspauser. Dermed er den første ståltjenestevognen helt laget for hånd.

Se hjemmesiden til Rocam

Rustfrie Bergh

Familien Bergh har tradisjoner innen tynnplateproduksjon siden midten av 1800-tallet. Bildet under er tatt i 1892. Simen Bergh, oldefaren til dagens daglige leder,står som nummer tre fra høyre.Hans bror sitter foran som nummer tre fra høyre. Selskapet hadde lokaler i Homansbyen, et par steinkast fra der regjeringskvartalet ligger i dag.

Dagens selskap ble stiftet i 1964 og er 100 % norsk eiet. Vi har 56 medarbeidere. Etter at vår nye produksjonshall sto ferdig tidlig i 2009, disponerer vi totalt 7.250 m2 produksjon, lager og kontorlokaler på Dokka. Selskapet har også kontor i Oslo.

San Jamar

Hos San Jamar kommer våre innovative nye ideer for mattrygghet, skranke-service, personlig sikkerhet og vaskeromsprodukter direkte fra innsikt vi får fra våre kunder. Det er derfor vi jobber sammen med kundene våre på alle sider av driften. Vi lytter til utfordringene deres, identifiserer potensielle problemer og ser etter de små endringene som kan gjøre store forbedringer i sikkerhet og effektivitet. Til slutt svarer vi med banebrytende nye produkter som gjør driften smartere, tryggere og mer sanitær. Når vi er ferdige, går vi tilbake og begynner på nytt.

Besøk hjemmesiden til San Jamar

Scanbox

Thermoutstyr for oppbevaring og transport av kald og varm mat. Med kvalitet i hver detalj og en solid utside som beskytter finessene på innsiden.

Se hjemmesiden til Scanbox

Schneider

Utstyr for fagfolk - vår filosofi

Selskapet Schneider GmbH har vist seg å være en kompetent produsent, leverandør og partner med høy ytelse og kvalitetsbevissthet i alle produktsegmenter. Da selskapet ble stiftet i 1977 av Helga og Hans Schneider, var produktutvalget begrenset til et lite spesialisert utvalg av produkter for bakerisektoren.

Se hjemmesiden til Schneider

Sirman

I 50 år har Sirman produsert de fineste matforedlingsmaskinene for det profesjonelle kjøkkenet, kjøttforedlings- og detaljindustrien.

Besøk hjemmesiden til Sirman

Stayhot

Varmelamper for fremtidens kjøkken

Stayhot er en familiebedrift med over 30 års erfaring i cateringindustrien. De produserer høykvalitets varmholdingsprodukter til restauranter, hoteller og storkjøkken. Gjennom en kombinasjon av egenproduserte produkter og tett samarbeid med noen av de mest respekterte selskapene i bransjen, streber vi etter å kunne tilby et solid spekter til våre kunder.

Besøk hjemmesiden til Stayhot

TableCraft

TableCraft Products Company ble grunnlagt i 1946 av Adolf Davis og åpnet sine dører som et importdistribusjonsselskap til matservicebransjen.

I store og små bedrifter finner du produktene våre foran huset, på baksiden av huset, på kjøkken og på bordplater.

Fra vakre og multifunksjonelle bufféservicesamlinger til klassiske og moderne bordplater, vi bringer kreative design, forhøyet stil og enestående produkt allsidighet til matservicekunder over hele verden.

Kvalitet. Service. Innovation. Eksklusive design. Det er grunnene til at kundene våre velger TableCraft.


Besøk hjemmesiden til TableCraft

Tecnoinox

Tecnoinox er et italiensk produksjonsselskap som tilbyr et omfattende utvalg av modulkjøkken og profesjonelle ovner for cateringindustrien.


Tecnoinox produserer høykvalitets kombiampere og koke/stekeutstyr til alle mulige formål. Tecnoinox har noe for alle prisklasser og med en range som strekker seg fra den enkle brukeren til den super avanserte kokken som bruker alle funksjoner.


Besøk hjemmesiden til Tecnoinox

Tecnomac

Tecnomac er eiet av Castel MAC som ble grunnlagt i 1963 og er et selskap som spesialiserer seg på profesjonell kjøling.

Castel Mac MAC er kjent som en av lederne innen produksjon av retarder provers, men har også arbeidet med utvikling og produksjon av kjøleskap og et bredt spekter av hurtigkjølere.

Selskapet er gjennom teknisk innovasjon og bruk av de mest innovative tekniske løsningene en av de viktigste verdensaktørene.

Besøk hjemmesiden til Tecnomac

Tefcold

TEFCOLD har levert pålitelige produkter og lønnsomme løsninger som er i stand til å oppfylle kravene til enhver kunde for kommersiell kjøling/frysing av mat og drikke i over 30 år.

Vi er en av markedslederne innen kjøling og frysing, og skaper verdier for kundene våre gjennom innsikt, empati og erfaring. 35 000 enheter på lager og strømlinjeformet logistikk betyr at vi også kan levere raskt og presist. Uansett mengde som kreves. Legg til kompetent rådgivning og personlig service basert på vår helhjertede lidenskap for kjøling, frysing og våre kunder.

Besøk hjemmesiden til Tefcold

Varimixer

I 1915 grunnla en ung dansk mekaniker ved navn Palle Hoff Wodschow virksomheten som skulle fortsette å bli verdenskjent for å være ‘Strong as a Bear’. Fokuset var da på miksere for profesjonelle brukere, og det er fortsatt det samme i dag. Miksere som viser styrken og kompetansen som følger av denne spesialiseringen. Bjørnen blir fortsatt brukt som varemerke og symbol i over 100 år med dansk håndverk, kvalitet og banebrytende design og funksjon.

Besøk hjemmesiden til Varimixer

Wiesheu

Prinsipper for vellykket vekst.

WIESHEU representerer innovative produkter og løsninger for profesjonelle brukere av bakerovner i butikk og supplerer dette med utmerket kundeservice.

Besøk hjemmesiden til Wiesheu

Nyhetsbrev

Motta nyheter og tilbud på e-post