ASKO- Vaskemaskiner, Tørketromler, tørkeskap og Oppvaskmaskiner

ASKO har litt av en historie. Det hele begynte i 1950 i Vara i Sverige, da en ung og oppfinnsom mann drømte om å lage en vaskemaskin til moren sin, for å gjøre livet hennes lettere. En unik og energieffektiv maskin med effektivt vannforbruk, slik at den kunne gjenspeile bondens kjærlighet til naturen. En med overlegen rengjøringseffekt og pålitelighet som kunne varme opp vann og sentrifugere, og som til og med hadde solide tromler i rustfritt stål.


I mer enn 70 år har ASKOs produkter hjulpet mennesker over hele verden til å lage mat, vaske og ta seg av familien med størst mulig hensyn til miljøet. Med en unik skandinavisk tilgang kombinerer ASKO prisvinnende design med smarte funksjoner og løsninger og skaper produkter som blir en uunnværlig del av hjemmet og livet ditt.

Besøk hjemmesiden til ASKO


ASKO er kjent for å utvikle og produsere produkter av høy kvalitet og med vårt spesielle skandinaviske preg både når det gjelder form og funksjon. Helt siden starten har vårt mål være å produsere førsteklasses produkter som oppfyller og helst overstiger de forventningene kundene våre stiller, i mange år fremover. Vi bruker topp materialer når vi konstruerer våre produkter slik at de kan leve lenger. Vi tester alle produktene våre før de forlater fabrikken, og vi kjører dessuten levetidstest på våre vaskemaskiner og tørketromler i ca. 10 000 driftstimer, noe som tilsvarer cirka tjue års bruk i hjemmet. Oppvaskmaskinene er testet til en levetid på 12 500 driftstimer, noe som også tilsvarer 20 års bruk i hjemmet.