Marga og Karlheinz Wiesheu grunnla selskapet for over 45 år siden under de enkleste forhold. I den lille garasjen i Burgstetten bygde den energiske selskapssjefen sin første bakerovn med topp- og bunnvarme i 1973, alt for å tilberede en typisk svabisk og bayersk spesialitet: kjøttbrød. WIESHEU produserte de første konveksjonsovnene for slaktere i 1975.
Siden introduksjonen på slutten av 1990-tallet har bakervarer utviklet seg til en produksjons- og presentasjonsprosess. WIESHEU har ikke bare vært en del av denne prosessen, men har for lengst formet den bærekraftig.
Prinsippideen bak bakerovnen i butikken - dvs. å bake varer av høyeste kvalitet på en liten plass - har nå blitt den forventede standarden. Bedriftene har et tydelig konkurransefortrinn når de utformer grensesnittet mellom menneske, maskin og arbeidsprosesser effektivt og intelligent. Disse temaene er like relevant for bakeri og detaljhandel.
Takket være vår kreativitet og kunnskapen vi har tilegnet oss, har vi blitt et av Tysklands ledende selskaper og har vokst i betydning internasjonalt siden 1973. Bak denne suksessen står våre mennesker som legemliggjør en verdiorientert bedriftskultur.
Nyhetsbrev
Motta nyheter og tilbud på e-post
Kontakt oss
Infosenter
Gastrotech AS
Industriveien 20A
2020 Skedsmokorset
Tlf. 22 53 53 58
E-post salg@gastrotech.no
Org nr 911 666 995
Vi bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål, inkludert:
1. Statistiske
Ved å trykke «Godta alle informasjonskapsler» gir du ditt samtykke til alle disse formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på «Juster dine preferanser»,
og velg avkrysningsboksen for dine preferanser og trykk deretter «Lagre mitt valg»
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og annen teknologi, og hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger ved å klikke på lenken. Les mer om hvordan vi bruker dem i vår personvernerklæring.