Hvordan kan du få hjelp med dine kulinariske behov?

7 grunner til å delta på Taste of Alto-Shaam

 

 

1. Se hvordan du utvider menyen.

Oppdag Alto-Shaams innovative storkjøkkenutstyr som lar deg lage mat, men også dehydrere, tilføre, bake, dampe, røyke, og mer. Lær nye oppskrifter og teknikker for å gi menyen en oppfriskning som gjestene dine vil elske.


2. Oppdag besparelser - Kutt ned arbeidstiden og reduser kostnader med Alto-Shaams storkjøkkenutstyr

Kok og Hold Ovner gir mulighet for tilberedning over natten for å frigjøre tid i løpet av arbeidsdagen. Med programmerbare oppskrifter og automatisk bytte fra kokemodus til holdemodus, kan enhver ansatt sette den inn og glemme den. Ikke vifte. Ikke vann. Ingen hette trengs.

Kombidamper Ovner har også programmerbare oppskrifter og en berøringsskjerm som gir den ultimate kontrollen over produksjonen. Kombidamp ovner leveres med et valgfritt fettoppsamlingssystem for å redusere arbeidstiden.

Multi-produksjonsovner gir raskere og jevnere matlaging uten å rotere panner. Se for deg fleksibiliteten, variasjonen og plassbesparelsen med fire ovner i en. Plasser ovnen hvor som helst helt uten ventilasjon.


3. Øk matproduksjonen mens du holder jevn kvalitet.

Øk produksjonen mens du opprettholder matens konsistens ved å bruke Alto-Shaams tids- og arbeidsbesparende storkjøkkenutstyr. Enten du serverer 50, 500 eller 5000, er Alto-Shaam utstyr designet for å opprettholde matkvalitet og konsistens mens du serverer gjestene.


4. Lage strategier med likemenn og kulinariske eksperter.

Har du spørsmål? Våre kulinariske eksperter er her for å hjelpe! Ikke bare får du jobbe med kulinariske eksperter, de interaktive demonstrasjonene lar deg samarbeide med andre fagpersoner i matservicebransjen. Del tankene, utfordringene og løsningene dine med hverandre.


5. Finn løsninger som passer ditt eget behov.

Overvinne matlagingsutfordringene dine og få hjelp til å oppfylle dine spesifikke behov. Enten driften din er stor eller liten, har vi riktig størrelse utstyr og systemløsninger for deg.


6. Utvid virksomheten din.

Husk alt du har lært med denne erfaringen og ta det med deg. Enten det er nye oppskrifter, forskjellige koketeknikker eller driftsrådgivning så bruk dem til fordel og utvid virksomheten din!

Og sist men ikke minst...


7. Spis god mat!

Hvem elsker ikke gratis mat? Etter at du har sett utstyret i aksjon, smaker du det ferdige produktet selv. Vi lover at du ikke vil forlate demonstrasjonen skuffet eller sulten!


Meld deg på her!