Tecnoinox Klassisk Salamander SEL2/2CB

Kokkens beste venn, et godt alternativ i snackbarer

Fra snackbarer til catering, enten det gjelder en kjøttbasert eller en fiskebasert meny, salamandere bør inkluderes i ethvert kjøkken.

I tillegg tar de veldig liten plass.

De er ekstremt nyttige i små barer som tilbyr snacks eller lette lunsjer eller i kafeteriaer, hurtigmat, sandwichbutikker, så vel som på kjøkkenet til de mest krevende kokkene, som tar seg av kokeprosesser og etterbehandling i alle detaljer.


Den kan brukes til:

• Gratinering av grønnsaker og poteter

• Ferdiggjøring av lasagne, cannelloni, puddinger og paier

• Hold retter varme og klare til å serveres

• Gratinering av fisk og skalldyr

• Grilling eller etterbehandling av kjøtt: hamburgere, biff, koteletter

• Karamellisering og etterbehandling av desserter


Trenger du en befaring på stedet?

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger

Beskrivelse

Klassiske, gjennomgående, elektriske salamandere er åpne på tre sider,

og er perfekte for å fungere som en bro mellom kjøkkenet og oppvaskområdet.


• AISI 304 rustfritt stål.

• Kokeområdet kan justeres i 8 stillinger med et stativsystem.

• Dryppskuffer og forkrommet rist, som kan fjernes, med varmeisolert håndtak.

• Et mer solid øvre dekk.

• To uavhengige kokesoner i SEL2-modeller.

• Den kan lukkes på to sider med spesialtilbehør for å være mer effektiv når det gjelder oppvarming hastighet og temperatur.


Teknisk info

Mål: 76x40x40 cm

Kokeområde: 57,5x40(GN1/1) cm

Kw: 4

V – Hz: 230 ~ 1 - 50/60


x