Tecnoinox Ultrarapid Contact Salamander QSET40/0CB

Kokkens beste venn, et godt alternativ i snackbarer

Fra snackbarer til catering, enten det gjelder en kjøttbasert eller en fiskebasert meny, salamandere bør inkluderes i ethvert kjøkken.

I tillegg tar de veldig liten plass.

De er ekstremt nyttige i små barer som tilbyr snacks eller lette lunsjer eller i kafeteriaer, hurtigmat, sandwichbutikker, så vel som på kjøkkenet til de mest krevende kokkene, som tar seg av kokeprosesser og etterbehandling i alle detaljer.


Den kan brukes til:

• Gratinering av grønnsaker og poteter

• Ferdiggjøring av lasagne, cannelloni, puddinger og paier

• Hold retter varme og klare til å serveres

• Gratinering av fisk og skalldyr

• Grilling eller etterbehandling av kjøtt: hamburgere, biff, koteletter

• Karamellisering og etterbehandling av desserter


Trenger du en befaring på stedet?

1. Kontakt oss her eller på telefon og avtal et tidspunkt for befaring

2. Vi møtes og gjennomgår behovet

3. Vi sender deg et tilbud på det du trenger

Beskrivelse

Contact-modellen er absolutt den beste Salamander for kokken.


• Brettidentifisering for automatisk slå av og på.

• 20” for å oppnå maksimal temperatur fra tenning; maks 5” i drift.

• Perfekt og konsekvent matlaging, sikret av de redesignede deflektorene og sentrering av kokeplaten under varmeelementene.

• Dryppskuffer og forkrommet rist, som kan fjernes, med varmeisolert håndtak.

• Avrundede hjørner og justerbare føtter.

• Veggmontering.

• Den beste brukervennligheten med det fornyede kontrollpanelet.

• Håndtak isolert med en Bakelitt-avstandsholder og en forbedret skjerming av overflatene for høy sikkerhet.

• To uavhengige kokesoner for QSET60-modellene.


Teknisk info

Mål: 40x51x50 cm

Kokeområde: 40x35 cm

Kw: 2

V – Hz: 230 ~ 1 - 50/60


x